coverfitness

Justin x Hailey Bieber - savršeno ukombinovan street style

facebook-share twitter-share pinterest-share

Justin x Hailey Bieber - savršeno ukombinovan street style

Osim što su svet šokirali svojim venčanjem, mnogi su opčinjeni i njihovim uklapanjem couple outfita. Od ulica Los Angelesa i Njujorka, do crvenog tepiha i sopstvenog venčanja gde su bili obučeni u CELINE smoking i prilagođenu Off-White haljinu, pevač i model uspeli su da gotovo svaki izlazak pretvore u priliku da usavrše koordinaciju outfita. Kako oni to rade? Osvrćemo se na neke od Bieberovih najsvežijih uličnih stilova do danas.


Monohromatski stil

Dok su nedavno bili u šetnji Parizom, par - koji su opremili stilisti Karla Velch i Maeve Reilli - primećeni su u tonalnim izgledima kontrastne plave i senfno žute boje. Njegovi i njeni Nike Air Force 1 služe kao suptilan detalj koji sve povezuje.

justin hailey bieber style

photo: gcimages


Udobne trenerke

Potražite Bieberove jednostavne ideje za lazy outfit za vaše sledeće nedeljno trčanje. Justin je prikazan u duksu iz Drew House-a sa trenerkom, dok Hailey daje udobnom kaputu uzdignut spin, spajajući Baserange rebraste pantalone sa krojem po meri i nakit u zlatnim tonovima. Ovde nam dvojac muž i žena ponovo pokazuju da ne možete pogrešiti sa parom niskih Nikea.

justin hailey bieber style

photo: gcimages


Chic izlazak

Biberove outfite za izlazak iznenađujuće je lako preslikati. Pridržavajući se bezvremenske crno-bele palete, Justin i Hailey obukli su se za posebnu priliku u komplementarnim stilovima. Hailey je na sebi imala šik crnu kožnu haljinu Magde Butrim, sandale i torbicu sa zebrastim printom iz kompanije Bottega Veneta.

justin hailey bieber style

photo: gcimages


Sportski street stil

Do sada ste verovatno već upoznati sa sklonošću Justina i Hailey prema sportskoj modi. Da biste doterali Vaš ležeran svakodnevni izgled, uzmite nagoveštaje iz uličnog stila para i nadogradite svoje sportske komade oversized jaknom, privlačnom dizajnerskom torbicom ili parom patika.

justin hailey bieber style

photo: gcimages


Statement outfiti

Bilo da se radi o outwear odeći ili dodacima, Bieberovi sigurno ne beže od hrabrih boja i dizajna. Da biste se obukli poput ovog fashion para, odlučite se za retro sunčane naočare u neonskim nijansama, crni kožni kaput u Matrix stilu i par retro farmerki ili trenerke.

justin hailey bieber style

photo: gcimages


Povezane objave
  1. Justin Bieber i Hailey Baldwin za jubilej CALVIN KLEIN-a Justin Bieber i Hailey Baldwin za jubilej CALVIN KLEIN-a
  2. GIGI HADID forsira trend sezone GIGI HADID forsira trend sezone
  3. Justin Biber, Kendall Jenner i Maluma za Calvin Klein (VIDEO) Justin Biber, Kendall Jenner i Maluma za Calvin Klein (VIDEO)
  4. Drugačije lice SUPERDRY – BE ICONIC (VIDEO) Drugačije lice SUPERDRY – BE ICONIC (VIDEO)
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top