Ada Mall

Kako naći masku za lice koja odgovara vašoj koži?

facebook-share twitter-share pinterest-share

Kako naći masku za lice koja odgovara vašoj koži?

Lako je pomisliti da su sve maske za lice dobre za nas. Oni su tretman, zar ne? Kako poseban tretman može biti loš? Ali u zavisnosti od vremena ili tipa kože, ili čak samo trenutnog raspoloženja kože, pogrešna maska bi nas mogla zaprljati.

Ako imamo super suvu kožu, želećemo da se klonimo grubih glina ili pilinga od kiselina, što može biti teško jer želimo da rastvorimo te mrtve ljuspice kože. Međutim, moramo da negujemo svoju kožnu barijeru i budemo nežni i svesni trenutnog stanja naše kože pre nego što stavimo masku za lice.

S druge strane, ako imamo masnu kožu, ne želimo da spavamo osam sati pod maskom ili da preterujemo sa hidratantnim tretmanima lica. Sve je u ravnoteži i proceni potreba naše kože.

COVER deli svoje omiljene maske za lice u prahu koje možete dodati vašoj rutini nege kože.


SUVA KOŽA

Ako osećate da vas svrbi lice, peruta vam se koža ili je prosto isušena, poželećete odmah da nađete hidratantnu masku i preskočite oštre stvari. Koloidni ovas, cvetovi kamilice, ulje semena šargarepe, kokosovo mleko, jojoba, ruža i još nekoliko ključnih igrača duboko neguju pružajući vlagu. To je vrhunski ružičasti napitak za vašu suvu kožu.


KOŽA SKLONA BUBULJICAMA

Kada smo pod stresom, PMS-om ili možda puštanjem ishrane da malo izmiče kontroli (praznici), naša koža nije u ravnoteži. Tada bi trebalo da posegnemo za glinenom maskom, a ona sa francuskom zelenom glinom bogatom mineralima čini trik bez previše sušenja. Neem, lavanda i spirulina su antimikrobni, anti-inflamatorni i mineralizujući i imaju umirujuće dejstvo na trenutne i buduće bubuljice.


IRITIRANA KOŽA

Ponekad naša koža nije sasvim suva, nije sasvim masna, ali je očigledno uznemirena. To se može dogoditi u surovim klimatskim uslovima ili kada smo preterali sa negom kože (preterani piling). U tom slučaju umirite kožu hibiskusom, korenom belog sleza, alojom, kalendulom i kamilicom za smanjenje crvenila, iritacije i upale.


KOŽA BEZ SJAJA

Rasul, šipak, kurkuma, gotu kola, morski buč i još nekoliko superzvezda vratiće sjaj i malo boje na vaše obraze dok nežno izvlače nečistoće. Ovi sastojci umiruju dok se bore protiv budućih izbijanja i upala, a istovremeno podstiču cirkulaciju za brzo zarastanje i trenutni sjaj.


ZA SVE TIPOVE KOŽE

Nemate problema sa aktivnim bubuljicama, ali osećate se podmuklo od mitesera i sveukupnog nedostatka sjaja. Tada je vreme je da svojoj koži pružite vrhunski smoothie. Hlorela, spirulina i sok od manga pomažu u ishrani kože i rastvaranju nečistoća. Ova maska je toliko hranljiva, a tako nežna za vašu kožu. Koristite ovu super masku bilo kada za zdrav sjaj.

Povezane objave
  1. 5 pristupačnih beauty proizvoda za kojima lude poznati 5 pristupačnih beauty proizvoda za kojima lude poznati
  2. Napravite piling od kafe protiv celulita Napravite piling od kafe protiv celulita
  3. 8 kućnih lekova za čišćenje kože koji su prirodni i jeftini 8 kućnih lekova za čišćenje kože koji su prirodni i jeftini
  4. Grejpfrut - Piling za lice sa WOW efektom Grejpfrut - Piling za lice sa WOW efektom
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top