cover citati

Kako pocrneti na zdrav način

facebook-share twitter-share pinterest-share

Kako pocrneti na zdrav način

Pre nego što počnemo da dajemo savete za sigurno sunčanje, moramo vas podsetiti da rezervišete godišnji pregled melanoma. Da, uradite to što pre. Odvojite 10 minuta da pozovete dermatologa i zakažete sastanak, a zatim vam dajemo dozvolu da nastavite da čitate ovaj članak.

Za većinu, sjajna pocrnela koža povećava samopouzdanje, može pomoći prikrivanju pojave celulita i čini svež izgled bez šminke. Plus, umereno (naravno), upijanje vitamina D menja naše raspoloženje pokretanjem nivoa dopamina i serotonina u mozgu, tako da možemo bukvalno biti samo srećni.

Podrazumeva se da se o dnevnom SPF ne može pregovarati. Lice, ruke, vrat - ova područja prva pokazuju rane znake starenja uglavnom usled izlaganja suncu. Pa, nakon što nanesete svoje netoksično sredstvo za zaštitu od sunca, kako ostati zaštićen i dalje lepo preplanuti?

Bez daljeg odlaganja (sada kada ste rezervisali godišnju proveru raka kože), evo naših korisnih saveta za preplanulost - na sigurniji način.


SPF

U ovom trenutku smo oguglali na važnost SPF-a, ali imajte na umu: zapravo je ponovna primena ključna. FDA preporučuje ponovnu primenu svaka dva do tri sata, a češće ako plivate ili se znojite.

Obavezno pokrijte usne, oči, prsa i vrhove ruku i stopala. UV zraci ne diskriminišu.


SPF Maska

Podignite zaštitu svog dragocenog lica na sledeći nivo ovom SPF 400 maskom. Guru za negu kože, Tina Craig, upoznala nas je sa ovim inovativnim uređajem.

100% UV zaštićena sočiva napravljena su da štite vaše oči i lice (pokrivaju čelo do brade) od štetnih zraka. Košta samo 18 dolara i dolazi u 26 različitih boja. Ispod nje možete nositi svoje omiljene sunčane naočare.


Koristite hlad

Bez obzira da li ležaljku premeštate ispod masivnog drveta ili kupujete šik kišobran na otvorenom, važno je praviti pauze kako biste izbegli bolne opekotine i oštećenja od sunca. Menjajte i položaje, ne samo za ravnomerne linije, već i da biste izbegli prekomerno izlaganje u jednom području.

Takođe preporučujemo nošenje velikih šešira kako bi vam lice ostalo u senci. Dakle, imate svoj zaštitni faktor, sunčane naočare, štitnik za lice i veliki šešir za sunčanje.


Samopotamnjivanje

Ovo je način da postepeno tamnite, tako da ne oštetite vašu kožu štetnim zracima. Predlažemo bronzani losion koji je veganski i napravljen od prirodnih sastojaka poput karamele, esencijalnih ulja i hidratantnih antioksidanata. Negujte i nijansirajte kožu istovremeno! Osim toga, poželjno je da nije lepljiv, što je uvek bonus.


Netoksični sprejevi za potamnjivanje kože

Ako su sprejevi za potamnjivanje normalna stvar za vas, obavite istraživanje i zakažite sastanak u salonu koji je specijalizovan za netoksično prskanje vazduhom. Ova rešenja ne sadrže alkohol, sulfate i druge hemikalije koje izazivaju zabrinutost. Umesto toga, oni su prepuni čistih i organskih sastojaka za besprekornu i brzu preplanulost.

Povezane objave
  1. NEGA KOŽE - potraga za stvarnim NEGA KOŽE - potraga za stvarnim
  2. 5 pristupačnih beauty proizvoda za kojima lude poznati 5 pristupačnih beauty proizvoda za kojima lude poznati
  3. 8 kućnih lekova za čišćenje kože koji su prirodni i jeftini 8 kućnih lekova za čišćenje kože koji su prirodni i jeftini
  4. Grejpfrut - Piling za lice sa WOW efektom Grejpfrut - Piling za lice sa WOW efektom
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top