coverfitness

Kaput - nezamenljivi komad za prelazni period

facebook-share twitter-share pinterest-share

Kaput - nezamenljivi komad za prelazni period

Početak proleća i početak jeseni podjednako zahtevaju specifičan odabir odeće koju ćete nositi - za hladna jutra i večeri, a tople dnevne temperature. Stoga je pametno rešenje da poradite na biranju outwear-a. Budući da preko dana možete ići i u debljem duksu ili džemperu, deblja jakna apsolutno Vam neće biti potrebna. I ove sezone, sve vrste kaputa su IN, pa ih možete uklopiti uz skoro sve moguće kombinacije - od sportskih do elegantnih. Jake boje, pastelne boje, hrabre šare i krojevi - sve je dozvoljeno. Ako birate kaput koji će obeležiti Vaš ceo look, onda podloga treba da bude nežnija i neupadljiva - probajte all-black ili all-beige varijantu (nepogrešivo)!

U nastavku pogledajte COVER izbor omiljenih kapute i street look-ova za proleće 2021!


URBAN STREET STYLE

Najjednostavniji street look postići ćete klasičnom kombinacijom farmerke-patike-kaput. Početak proleća dozvoljava Vam da nosite malo deblje kapute, budući da su temperature još uvek promenljive. Budite smeli pa probajte neku drečaviju boju Vašeg kaputa, poput boje graška.


KAPUT SA RESAMA

modni trendovi kaput 2021

photo: pinterest

Veoma atraktivan komad odeće koji će biti 100% zapažen gde god idete! Ovakav kaput uklopite uz neutralne tonove odeće, a chicness dobijte kombinovajući ga uz mini suknju i čizme.


LUDILO BOJA I ŠARA

modni trendovi kaput 2021

photo: pinterest

Samo za najhrabrije! Fashion people dobili su tu titulu upravo zbog sposobnosti da kombinuju šare i boje, tako da to ne izgleda neukusno. Ukoliko ste se prvi put odlučili da se odvažite i pokušate da iskombinujete ovako nešto, za početak pogledajte kako to rade fashion people i iskopirajte neki od stajlinga.


PASTELNE BOJE I KARIRANI KAPUT

modni trendovi kaput 2021

photo: pinterest

Proleće i pastelne boje? Savršenstvo! Bilo da je to haljina, duks ili boyfit pantalone, možete ih slobodno kombinovati u pastelnim bojama i nežnim prolećnim motivima. A šta obući preko? Karirani kaput sa akcentovanom svetlo plavom/roze bojom idealno će umiriti i dati ravnotežu celom stajlingu.


TRENCH COAT

modni trendovi kaput 2021

photo: pinterest

Jednostavan street style za toplije prolećne dane. Farmerke, t-shirt sa zanimljivim printom, martinke i dugački trench coat. Stylish kombinacija za koju ne treba da udarate glavom o zid kako i šta uklopiti.


KOŽNI KAPUT

modni trendovi kaput 2021

photo: pinterest

Izadjite iz Vaše komfor zone i probajte da šokirate svet zmijskim kaputom. Pažljivo kombinujte stajling, dodavajući detalje kao što je poneki prolećni cvet.

Povezane objave
  1. Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019 Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019
  2. Sa piste na crveni tepih Sa piste na crveni tepih
  3. Prolećni shopping već sada! Zašto da ne ako je na SALE-u? Prolećni shopping već sada! Zašto da ne ako je na SALE-u?
  4. IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top