coverfitness

Kate Middleton pobedila je Meghan Markle kao najuticajnija članica kraljevske porodice

facebook-share twitter-share pinterest-share

Kate Middleton pobedila je Meghan Markle kao najuticajnija članica kraljevske porodice

Tridesetogodišnje Kate Middleton i Meghan Markle, tokom godina su hvaljene zbog svog modernog izgleda. U novom istraživanju, vojvotkinja od Kembridža krunisana je za najuticajniju pripadnicu kraljevske porodice kada je stil u pitanju.

megan markli kejt midlton

photo: getty

 

Podaci koje je izveo PrettyLittleThing analizirali su popularnost i uticaj celebrity lifestyle. Uzeo je u obzir broj pretraga na mreži za „style steals“ niza poznatih ličnosti. Ne samo da je Kate došla ispred svoje jetrve, već je plemkinja u izveštaju zauzela drugo mesto od svih poznatih ličnosti. Bila je mesto iza Harry Stiles-a, koji je prikupio 26.950 pretraga 2020. godine.

megan markli kejt midlton

photo: getty

 

Kate je pokazala svoj popularni modni osećaj prikupivši 18.860 pretraga. Meghan je zaostala za mesto na listi, sa upola manje pretraga, 8.100. 

Vojvotkinja od Saseksa takođe je poznata po tome što meša dizajnerske komade sa ležernim i pristupačnim komadima. Nedavno je Meghan primećena u haljini Giorgio Armani od 3.000 funti u najavi zaj intervju sa Oprah Vinfrey, koji se emituje u Velikoj Britaniji u ponedeljak. Porodična haljina sa dugim rukavima bila je crna sa belim cvetnim uzorkom preko prednjeg dela.

megan markl opra vinfri haljina

photo: google


Kate Middleton kao prolećna inspiracija

Nije tajna da je Kate modna inspiracija mnogima, a COVER magazin sakupio je omiljene lepršave haljine kao inspiraciju za proleće/leto 2021.

kate middleton spring style 2021.

photo: getty

kate middleton spring style 2021.

photo: getty

kate middleton spring style 2021.

photo: getty

Povezane objave
  1. Meghan Markle - kraljica stila 2019. Meghan Markle - kraljica stila 2019.
  2. Malibu vilu vrednu 20 miliona $ Harry i Meghan rentiraju za 16.000 $ za noć Malibu vilu vrednu 20 miliona $ Harry i Meghan rentiraju za 16.000 $ za noć
  3. Kako se stilizovati kao Olivia Palermo Kako se stilizovati kao Olivia Palermo
  4. Batik moda predivne Alessandre Ambrosio Batik moda predivne Alessandre Ambrosio
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top