cover citati

Kelly Wearstler – glamurozni potpis u uređenju enterijera

facebook-share twitter-share pinterest-share

Kelly Wearstler – glamurozni potpis u uređenju enterijera

Kelly Wearstler američka je dizajnerka koja stvara višestruka, iskustvena stambena, ugostiteljska, trgovačka i maloprodajna okruženja, kao i prostrane kolekcije dizajna proizvoda životnog stila. Demonstracijom provokativnih koncepata i ekspresivnim narativnim potpisom svog opsežnog dela, Wearstler je međunarodno priznata sa prepoznatljivim nagradama za dizajn i brojnim publikacijama.

Višeslojno, stimulativno senzorno iskustvo je u središtu Wearstlerovog pristupa dizajnu. Istraživanjem materijalnosti, boja, oblika i intuitivnog sastava savremenih i vintage, arhitektonskih i organskih, grafičkih i instinktivnih, ona u svakom prostoru neguje bogatstvo iskustava. Wearstler smatra da je poštovanje istorije, lokacije i arhitekture neophodno za pomeranje granica i osporavanje pravila.


"MISLIM DA U DIZAJNU nema mesta za rigidnost. Konstantna evolucija je ONO ŠTO INSPIRIŠE."


Među najistaknutijim projektima Wearstlerove nalaze se hotel San Francisco Proper, Anguilla Four Seasons, BG restoran u Bergdorf Goodman, Viceroy Hotels and Residences, Tides Miami i adaptacije rezidencija za VIP klijente. Jedna od ključnih sila uspona dizajnerskih hotela početkom 2000-ih, Wearstler trenutno dizajnira za novo doba uzdignutih rezidencijalnih hotela koji žive s prepoznatljivom vizijom autentične kulture uranjanja i dizajna specifičnog za mesto.

Wearstler je stekla akademsko obrazovanje iz područja enterijera, arhitekture i grafičkog dizajna i autorka je četiri knjige o dizajnu. Pohvale uključuju listu Elle Décor, Architectural digest AD100, vrhunski međunarodni dizajner u Španiji, magazin Wallpaper Top 20 dizajnera, Timeov magazin Dizajn 100.


The BRAND

Dizajn KELLY WEARSTLER-a pokreće duboka strast za artikulisanjem jedinstvene priče i zavidnog gledišta. Od dizajna enterijera i arhitekture do kreativnog usmerenja i identiteta bredna, Kelly Wearstler gradi jedinstveno, sinhronizovano iskustvo izgrađeno na alhemiji dizajna.

Osnovana 1995. godine kao studio za dizajn enterijera, kompanija sa sedištem u Los Anđelesu evoluirala je u interdisciplinarni globalni lifestyle brend koji vodi savremeni dizajnerski razgovor s iskustvenim destinacijama RESIDENTIAL, HOSPITALNOST, TRGOVINA i maloprodaja i širok portfolio dizajna.

 

kelly wearstler interior design

photo: kellywearstler


The STUDIO

Studio Kelly Wearstler sastoji se od multidisciplinarnog tima dizajnera i arhitekata posvećenih najvišim nivoima detalja i kreativnog izražavanja. Veruju da Istorija i modernost, mašta i disciplina, prefinjenost i anomalije mogu i treba da postoje. Inspiracija se nalazi unutar rezultirajuće napetosti, jedinstvene integracije iskustava.

kelly wearstler interior design

photo: kellywearstler


The GALLERY

Kelly Wearstler flagship galerija je vitrina dizajna Kelly Wearstler. Smeštena na aveniji Melrose u zapadnom Hollywoodu, galerija sadrži ekskluzivnu kolekciju karakterističnog studijskog i starinskog nameštaja, rasvetu, predmete od tekstila i ukrase za dom, te biblioteku retkih i kolekcionarskih izdanja iz oblasti arhitekture, enterijera i grafičkog dizajna.

kelly wearstler interior design

photo: kellywearstler

Povezane objave
  1. Lego Apple Park Lego Apple Park
  2. Hotel u Plavoj laguni Hotel u Plavoj laguni
  3. Dizajnerski trendovi u enterijerima za 2020. Dizajnerski trendovi u enterijerima za 2020.
  4. Moja formula u 2020. Moja formula u 2020.
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top