coverfitness

Lady Gaga udružila snage s Dom Pérignonom

facebook-share twitter-share pinterest-share

Lady Gaga udružila snage s Dom Pérignonom

Nekoliko dana nakon proslave 35. rođendana, Lady Gaga ima novi razlog za zdravicu: pevačica i glumica se udružuje sa Dom Perignonom.


Luksuzni brend šampanjca najavio je povezivanje - koje je opisano kao „umetnički poduhvat“ - danas su nas zaintrigirali fotografijom iz kampanje. Predstojeća saradnja će obuhvatiti dizajne bočica ograničene serije i skulpturu koju je dizajnirala Lady Gaga. Partnerstvo, koje započinje 6. aprila, takođe ima dobrotvornu komponentu: podržavanje fondacije Lady Gaga Born This Way, koja promoviše inicijative za mentalno zdravlje mladih.


Proše sedmice takođe je predstavila "Studio by Klarna x Haus Labs" u Los Anđelesu, kreativno središte za njen kozmetički brend, Haus Laboratories.


Ladi Gaga je na snimanju u Italiji, gde snima dugo očekivani "House of Gucci", u režiji Ridleija Scotta, a u glavnoj ulozi je Adam Driver. Glumica se u filmu pojavljuje kao bivša supruga Mauricija Guccija, Patrizia Reggiani, koja je unajmila ubicu da ubije Guccija 1995.

Film koji treba da bude prikazan kasnije ove jeseni, zasnovan je na knjizi bivše kuće šefa biroa Milana Sare Gay Forden „Kuća Gucci: senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi“. Gaga je fotografisana na setu tokom poslednjih nedelja kako oblači odeću dizajnera, uključujući Celine i Max Mara, pružajući obožavateljima sartorial prikaz šta mogu očekivati kada film konačno debituje.


Povezane objave
  1. LADY GAGA & ljubav na fantastičnoj planeti (VIDEO) LADY GAGA & ljubav na fantastičnoj planeti (VIDEO)
  2. MTV VMA 2020 i sve maske Lady Gage MTV VMA 2020 i sve maske Lady Gage
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top