Ada Mall

Lea, Viki i dve viljuške

facebook-share twitter-share pinterest-share

Lea, Viki i dve viljuške

Situacija u svetu parapoznatih postaje sve alarmantnija i problematičnija. Ne čudi me kada klinci jutjuberi prave haos, ali zabrinem se svaki put kada im se u epohalnim idejama priključe i roditelji. Danas sam skandalizovan i zato ću odmah preći na stvar.

Junakinje današnje kolumne su Lea i njena majka Viki Stanković koje su sa dve viljuške otišle u prestonički tržni centar da pokušaju da skinu zujalice sa garderobe. Dobro ste pročitali. Ovo ponašanje je bilo posledica testiranja „life hacks“ trikova sa popularne mreže TikTok, koje je predstavljalo temu Leinog videa koji je objavila 12. februara. 2020. godine. Video, u trenutku dok ovo pišem, ima tačno 161.937 pregleda.

Da još malo pojasnim. Oduševljena TikTok-om, na kome i sama ima nalog, Lea je odlučila da testira najpopularnije trikove koje drugi korisnici kače i lajkuju. Tako je koncem za zube presecala kuglof na pola, pokušavala na otključa tuđ iPhone iako ne zna šifru, potapala bananu u gazirano piće ne bi ona preko noći postala gumena i mnoge druge stvari koje joj baš i nisu polazile za rukom. Sačuesnica i u ovom videu joj je bila mati Viki. To me nije začudilo jer je Viki veća zvezda od nje, ali kada su sa dve vljuške ušetale u prodavnicu, ušle u kabinu i pokušavale da skinu zujalice sa garderobe pitao sam se ko je ovde lud?

Photo: Printscreen Youtube

Dok Lea viljuškama pokušava da testira trik, Viki je snima, naziva pogrdnim imenima i konstatuje kako se u Srbiji mnogo krade čim su zujalice tako čvrsto zakačene. Njena ćerka, zvezda mlađe generacije, naglasila je kako je ovaj „hack“ jako korisno znati, posebno ako „radi posao“, jer se i njoj samoj dešavalo da joj u prodavnici ne skinu zujalicu pa sa njom ode kući?!

Ova kolumna je kratka, ali ja sem opisa ove situacije, sa pameću koju imam, ne znam šta bih vam drugo napisao?! Jednostavno ne znam, sem da je na Jutjubu očigledno sve dozvoljeno. Pomahnitala deca imaju i takve roditelje, a kruška nikada ne može da padne ispod jabuke, zar ne? Pored toga što je izuzetno glup, ovaj video je i sramotan. Namerno ne pominjem uticaj i ne zamišljam ko će sve ovo zaista da proba jer je to uradila Lea, jer je tako „cool“, sve vreme mi iznad glave lebdi pitanje o čemu je mislila Viki dok ju je snimala? Verovatno samo o lajkovima, novim sabskrajberima, pozitivnim komentarima kako su „prekul majka i ćerka“, kod kojih je sve „ideee gaaas“ i kako primitivni „Rijaliti Stanković“ mora da održi vrhunsku gledanost. Šteta što joj na pamet nisam pao ja i moja kolumna, jer da jesam ne bi sebi i ćerki dozvolila ovaj blam. Sličnih meni ima, ali mana im je što ćute, a ja nedvosmisleno osduđujem ovakvo ponašanje i promovisanje gluposti. Gospođo Viki, Leu prate mahom devojčice od 8 do 15 godina, šta biste uradili da je vaša ćerka u tom uzrastu imala idola koji je sakriven u garderobi tržnog centra pokušavao da viljuškama skine zujalice sa brendirane garderobe? Ne zajebavajte me da bi Vam bilo #cool!

Pošto sam skot žao mi je što vam trik nije uspeo, jer da jeste ludo bi me zabavilo kako biste se oprali pred prodavcima i čuvarima u radnji. Za ostale trikove nemam zamerku, ali ovaj je trebalo da stopirate, Vi kao zrela i odgovorna osoba.

Nemojte pratiti Instagram nalog @mili_estradanje, molim vas.

 Photo: Printscreen YouTube

Povezane objave
  1. Paralelni svet poznatih Paralelni svet poznatih
  2. Nije lako lajkovati, ili „LIZNI ME DA TE LIZNEM“ Nije lako lajkovati, ili „LIZNI ME DA TE LIZNEM“
  3. Instagramuša VS influenserka Instagramuša VS influenserka
  4. Gde je rođen Gde je rođen "gospodin Uticaj"?
To Top