cover citati

Lena Kovačević predstavlja Srbiju nastupom na DUBAI EXPO 15. i 16. oktobra

facebook-share twitter-share pinterest-share

Lena Kovačević predstavlja Srbiju nastupom na DUBAI EXPO 15. i 16. oktobra

Lena Kovačević, nakon uspešne koncertne sezone u Srbiji i regionu, održaće dva ekskluzivna nastupa na Dubai Expo 2020 u okviru paviljona Srbije, i to  15. i 16.oktobra, čime će zajedno sa pijanistom Srđanom Tanaskovićem izvesti program koji nosi naziv "East and West Connect". Lena je kreativni ambasador nacionalne platforme Serbia Creates/Srbija Stvara sa kojom sarađuje na koncertnim i muzičkim projektima koji uvek nose nešto posebno, baš kao i nastup koji će se održati u Dubaiju.

Centralna tema nastupa  biće povezivanje određenih karakteristika muzike Istoka, Balkana, tradicije i duhovnosti Srbije i prostora sa kojih Lena dolazi i gde je rasla, kao i elemenata moderne muzike, uticaja koje Lena nosi sa svojih studija u Amsterdamu gde je i diplomirala na Muzičkom konzervatorijumu. Lenini singlovi u sebi nose fuziju različitih stilova koje ona i njeni muzičari brižno neguju, od džez i pop muzike do tradicionalnih zvukova i ukrasa Balkana.

Lena je izjavila da je velika čast pričati i svedočiti u svetu o ljubavi prema svojoj zemlji ali i pričati kroz muziku o zvuku, o negovanju tradicije i modernog i povezivanju sa ljudima širom sveta.

Svetska izložba Expo 2020 traje od 01. oktobra 2021. do 31. marta 2022. godine i okupiće rekordne 192 zemlje sveta i preko 25 miliona učesnika.

Lena će svoje utiske iz Dubaija postavljati na svom Instagram nalogu


Povezane objave
  1. Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković
  2. Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u
  3. TAP011 - veliki povratak TAP011 - veliki povratak
  4. DA LI OSEĆAŠ STRAH?! DA LI OSEĆAŠ STRAH?!
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top