Ada Mall

Lepota tvojih ruku

facebook-share twitter-share pinterest-share

Lepota tvojih ruku

Od početka borbe protiv koronavirusa, a u cilju poštovanja mera zaštite, naše ruke bile su prve koje su pretrpele totalni makeover. Za vrlo kratko vreme, rukavice su postale glavni modni aksesoar bez koga nipošto ne treba izlaziti van svojih domova. Onima kojima je veoma bitno kakav modni utisak ostavljaju i u vanrednim okolnostima, nametnuo se jedan nesvakidašnji trend.

Nokti umetnice i manikirke Mei Kawajiri su njena platna, dela i izvori radosti. Oni su takođe potencijalni izvori infekcije, koji nisu u skladu sa svakodnevnim ograničenjima koja uvodi pandemija. Ali ona je pronašla rešenje: rukavice za nokte.

Inspirisana drag kraljicama, Kawajiri je zalepila lažne nokte na hirurške rukavice naručene na Amazonu, koje su joj omogućile da slobodno radi na noktima a da pritom ostane zaštićena. Svoju je kreaciju objavila na Instagramu pomoću hashtaga #staycleanstaycute, koji se sada pretvara u mesto okupljanja drugih umetnika i obožavalaca noktiju koji takođe objavljuju rukavice na noktima.

NOKTI

Photo: Web

Za one koji intenzivno razmišljaju o sve izvesnijem periodu posle koronavirusa i povratku u normalu, obratili smo pažnju na trendove koji će svakako biti aktuelni. Kako će mnogi ovaj period pamtiti kao mračnu fazu u našim životima, bitno je da i kroz manikir unesete malo živosti, ludosti i boje. Ovog proleća ali i leta, u skladu sa svojom ličnošću i omiljenim motivima, svoje nokte možete lakirati u pastelne ili izrazito jarke boje. Ako volite da začinite svakodnevicu nesvakidašnjim oblicima, dodacima, aplikacijama, cvetni i animal dezeni biće must have. Ukoliko nekim slučajem se malo i zanesete, nije strašno.

NOKTI

Photo: web

Povezane objave
  1. NEGA KOŽE - potraga za stvarnim NEGA KOŽE - potraga za stvarnim
  2. 9 trendova lepote koji će biti aktuelni u 2020. godini 9 trendova lepote koji će biti aktuelni u 2020. godini
  3. Zašto izbegavati grickanje noktiju, naročito tokom pandemije? Zašto izbegavati grickanje noktiju, naročito tokom pandemije?
  4. Kako se našminkati, a da se Kako se našminkati, a da se "ne vidi"
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top