cover citati

Levitirajuće biljke su najveći hit za poklon na Amazonu

facebook-share twitter-share pinterest-share

Levitirajuće biljke su najveći hit za poklon na Amazonu

Oči vas ne varaju: Ovo su sadnice koje levitiraju u stvarnom životu! I baš kao u klasičnom magičnom triku, dok lebde u vazduhu, možete brzo prevući prst između sadnice i platforme - ili ih čak lagano okretati.

Tajna je u prastaroj tehnologiji magneta. Ako se sećate iz osnovne škole, kada su oba kraja dva pola dva magneta okrenuta jedan prema drugom, dolazi do snažnog magnetnog odbijanja. Platforma i lonac su u suštini oba severna pola, i tako vaza ostaje na površini. Uredno, zar ne?


Tri ključne stvari koje treba zapamtiti:

(1) Kada postavljate sadnicu na mesto, koristite obe ruke da biste je pravilno centrirali, inače će kraj južnog pola možda privući platformu i okrenuti sadnicu naopačke, praveći nered;

(2) Ne zaboravite da uklonite sadnicu pre nego što isključite platformu ili bi se mogla srušiti - ponovo napraviti nered;

(3) Svaki uređaj ima svoje ograničenje težine, pa se uverite da ukupna težina zemljišta + biljke ne prelazi to ili će biti preteško za levitaciju. Imajte na umu da sve ovo dolazi samo sa sadnicom i magnetnom platformom, pa je napunite vazdušnom biljkom ili bonsai biljkom po vašem izboru.


1. Levitating Air Bonsai Pot

Sa glatkim, zaobljenim minimalističkim dizajnom, ovo je najbolje ocenjena i najpopularnija levitacijska sadnica na Amazonu.


2. Lyfe Floating Levitating Plant Pot

Napravljena od silikona, ova elegantna geodetska sadnica je lagana i laka za držanje. Osnova je od hrasta.


3. Japanese-Style Levitating Air Bonsai Pot

Ova rustična sadnica čini da bilo koja biljka izgleda kao da čitava kugla korena pluta u vazduhu.

Povezane objave
  1. 10 predloga za novogodišnji poklon 10 predloga za novogodišnji poklon
  2. Robot s kojim deca uče i razvijaju veštine ponašanja Robot s kojim deca uče i razvijaju veštine ponašanja
  3. Ikea pokućstvo u službi dečije igre i zabave Ikea pokućstvo u službi dečije igre i zabave
  4. 5 sjajnih poklona za ljubitelje kafe 5 sjajnih poklona za ljubitelje kafe
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top