cover citati

Lisca pidžama je znak da brineš o sebi!

facebook-share twitter-share pinterest-share

Lisca pidžama je znak da brineš o sebi!

Investicija u zaista kvalitetnu pidžamu pokazuje da ceniš udobnost i pozitivne učinke spavanja i da si svesna da se moraš pobrinuti za svoje fizičko, ali i psihičko blagostanje. Izbor prave pidžame, koja odgovara tvom telu, jednostavan je način da se pobrineš za sebe!

Jesi li znala da nošenjem pidžame pripremaš svoje telo na počinak i uspostavljaš rutinu kojom možeš poboljšati kvalitet svog spavanja?

Uostalom, zar se ne osećaš odlično kada odeneš nešto što ti se sviđa i lepo ti pristaje? Ne podcenjuj podizanje samopouzdanja do kog dolazi prilikom nošenja prave pidžame!

lisca pidzame

photo: lisca

Iz raznolike ponude Lisca pidžama i spavaćica, izdvajamo one iz serije "Ruby". "Ruby" pidžamu sa dugim nogavicama i dugim rukavima, krasi vez oko vratnog izreza i vezeni umetak na rukavima i nogavicama. Pojas elegantno definiše žensku siluetu, a ovu pidžamu elegantnog i zavodljivog izgleda karakteriše veoma udoban materijal.

"Ruby" kratka spavaćica zavodljiv je komad sa prozirnim vezenim umetkom sa strane. Krasi je vez na dekolteu, a tanke naramenice se prema želji podešavaju i završavaju se na leđnom delu V-izrezu.

lisca pidzame

photo: lisca

Povezane objave
  1. Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković
  2. Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u
  3. TAP011 - veliki povratak TAP011 - veliki povratak
  4. DA LI OSEĆAŠ STRAH?! DA LI OSEĆAŠ STRAH?!
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top