Ada Mall

LIU JO priča o identitetu pet Italijanki koje krase jesenju kampanju (VIDEO)

facebook-share twitter-share pinterest-share

LIU JO priča o identitetu pet Italijanki koje krase jesenju kampanju (VIDEO)

Pet žena predstavljaju lepotu i jedinstvenost italijanskog šarma u novom konceptu koji autentično slavi korene DNK brenda LIU JO.

Afirmacija ponosa koja prolazi kroz višeznačna lica pet Italijanki sa autentičnom i kaleidoskopskom ličnošću: Giulia Maenza, Aurora Talarico, Hoda El Hadef, Greta Ferro i Nabou Thiam protagonistkinje su nove jesenje kampanje #BornInItaly, brenda LIU JO, koja narednu sezonu posvećuje Italiji, poreklu i čuvaru najautentičnijeg DNK brenda. Koncept tako nastavlja priču o brendu započetu za 25. godišnjicu brenda poglavljem # BornIn1995, metaforično proširujući svoj cilj, uključujući originalnu i ličnu proslavu njegovih korena.

#BornInItaly je za Liu Jo priča koja simbolično ujedinjuje sve žene u tipično italijansku viziju višestrane i višestruke ženstvenosti i koja se savršeno manifestuje zahvaljujući glamuroznim i svežim kodovima kampanje; potpuno digitalna vežba, rođena za uživanje na dinamičan i neposredan način, a posebno na mreži. Fokusira se na uzdizanje svetlosti i pozitivan „italijanski način“, daleko od klišea, ali prirodno nonšalantan i samouveren za svakoga ko ga nosi.

liu jo fw 2020

photo: promo

Kadrovi kampanje tada se pojavljuju kao svojevrsna radosna himna posvećena Italiji i pre svega kao posveta koju Liu Jo upućuje Italijankama i njihovim ličnostima, govoreći o šarmu i očaranosti zemlje koja nikada nije prestala da sanja. Danas više nego ikad.

liu jo fw 2020

photo: promo

Fotografije, koje je u studiju napravio Giampaolo Sgura, uzdižu mlade žene - modele i glumice snažne ličnosti, tumače različitih i magnetnih lepota - i odeću Liu Jo za sledeću sezonu, ostavljajući važan prostor svetu denima, aksesoara i obuće. Tu je i niz zanimljivih video sadržaja koji se igraju karakteristikama pojedinih žena i na ličnoj i fascinantnoj interpretaciji italijanskog duha. Neočekivani pristup, koji - usredsređujući se na osnovne tretmane i neutralne pozadine - pojačava ikoničan i ubedljiv stav protagonista, takođe povezan sa njihovim mestom rođenja. Svojevrsni potpis koji odaje počast poreklu i korenima svake od njih: dragoceno sećanje koje govori ponos što je #BornInItaly.

liu jo fw 2020

photo: promo

Povezane objave
  1. LIU JO – modni vesnici proleća LIU JO – modni vesnici proleća
  2. LIU JO slavi 25. rođendan uz Kendall Jenner LIU JO slavi 25. rođendan uz Kendall Jenner
  3. LIU JO kupaći kostimi – letnji glamur kojem ne možete odoleti LIU JO kupaći kostimi – letnji glamur kojem ne možete odoleti
  4. Bella Hadid u cvetnoj haljini i naočarima u Majkl Kors kampanji Bella Hadid u cvetnoj haljini i naočarima u Majkl Kors kampanji
To Top