LIU JO slavi 25. rođendan uz Kendall Jenner

facebook-share twitter-share pinterest-share

LIU JO slavi 25. rođendan uz Kendall Jenner

Muziku smo slušali preko vokmena, društvene mreže bile su daleka stvarnost, moda se spremala da se zauvek promeni. Bilo je to 1995. godine, a Liu Jo je debitovao na modnoj sceni ulažući sve u svoju budućnost i gledajući u savremeni svet na karakterističan način. Iza svega toga stajala je jednostavna, ali inovativna intuicija: stvaranje nečega što bi moglo učiniti da žene budu ono što jesu, u svakom trenutku, podržavajući ih svakog dana.

Photo: PROMO / PR

Ono što se dogodilo od tada je priča o brendu koji je na svojstven način pratio svoje međunarodno putovanje tokom godina, i koji danas - 2020. godine - slavi godišnjicu, više stvar vrednosti nego pitanja starosti, nešto što je dostignuće, ali takođe označava novi početak. 

Photo: PROMO / PR

#Bornin1995 je hashtag koji govori o novom komunikacionom sistemu Liu Joa, koji će 2020. godine sadržavati nespornu savremenu ikonu, Kendall Jenner, super top modela i globalnu influenserku koji će biti zvezda nove dimenzije komunikacije; tokom godine će njeno lice i njena ličnost biti u centru projekta koji će prevazići granice 'puke' kampanje i pretvoriti se u univerzalnu poruku od 360 stepeni za današnje 25-godišnjakinje.

Photo: PROMO / PR

Kendall, izabrana zbog svog snažnog uticaja na medije i zbog blizine branda s obzirom na starost i simbole - rođena 1995. - idealan je „most“ između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti branda. Jačinu faktora COOL čini se da je preuzela od druge sjajne savremene ikone, Kate Moss, koja je svojim bezvremenskim čarima već dugo lice branda, u idealnoj igri za koju se čini da se prebacila iz "Kate do Kendalla ”.

Photo: PROMO / PR

Kendall je magnetska 25-godišnja devojčica koja savršeno približava dvostruku dušu - originalniju rock i lepšu, ženstveniju - upravo na isti način kao što Liu Jo govori o različitim stranama svake žene, krećući se od jeansa do glavne kolekcije.

 Photo: PROMO / PR

Povezane objave
  1. Justin Bieber i Hailey Baldwin za jubilej CALVIN KLEIN-a Justin Bieber i Hailey Baldwin za jubilej CALVIN KLEIN-a
  2. Kendall Jenner u kampanji za Valentino Kendall Jenner u kampanji za Valentino
  3. LIU JO – modni vesnici proleća LIU JO – modni vesnici proleća
  4. KENDALL JENNER zvezda kampanje francuskog brenda LONGCHAMP KENDALL JENNER zvezda kampanje francuskog brenda LONGCHAMP
To Top