coverfitness

LOEWE mirisi za kuću i sveće inspirisane povrtnjakom

facebook-share twitter-share pinterest-share

LOEWE mirisi za kuću i sveće inspirisane povrtnjakom

​​LOEWE-ov osećaj za stil i izradu kože, posebno kada se radi o torbama je besprekoran. Luksuzni španski brend u poslednje vreme često se spominje kao modna i stilska inspiracija, a sve to se može pripisati njihovom istaknutom kreativnom direktoru Jonathanu Andersonu - ili JW Andersonu kako ga svi zovu.

Ovog septembra, LOEWE je premijerno predstavio svoju prvu kolekciju mirisa za kuću, kao saradnju između Andersona i in-house parfimera Nuria Cruelles, sa 11 primamljivih mirisa čiji je zadatak "dočarati užitke jednog povrtnjaka".

loewe home scents

photo: web

Estetika je ovde od velike važnosti, ali prvo ćemo razgovarati o mirisima. Anderson i Cruelles bili su nadahnuti povrtnjacima kao inspiracijom. Ovi mirisi sastavljeni su pod uticajem Andersonove strasti prema prirodi, a posebno zbog njegove sklonosti prema snimcima biljnog sveta od strane umetnika iz Doba otkrića.

Umesto tipičnog voća i cveća, ovi jedinstveni mirisi interpretacija su biljnih esencija u paru, a prednost imaju biljke poput cvekle, korijandera i bršljana. Među popisom imena našli smo i drski miris Marihuane. Ti mirisi izraženi su u obliku sveća, voštanih svećnjaka, domaćih mirisa, difuzora od ratana, šibica i sapuna.

Lista mirisa koji se nalaze u prodaji su: cvekla, korijander, kuglice čempresa, orlovi nokti, bršljan, bobice kleke, sladić, sočni grašak, marihuana, origano, i lišće paradajza.

Zavidna ambalaža rađena je u saradnji sa francusko-švajcarskim fotografom Erwanom Frotinom. Svaki miris i izgled pakovanja simbolizuje odredjeno cveće i njegovu boju. 

Jedan od najpoželjnijih predmeta u kolekciji LOEWE Home su sigurno ručno radjene sveće. One nastavljaju želju kuće za taktilnim užicima, a smeštene su u glaziranim keramičkim držačima rebrastog dizajna, po uzoru na grčke posude za piće iz 5. veka pre nove ere. Očaravajuće boje obiluju, bilo da je to čisto bela za origano, žarko crvena za lišće paradajza ili nežno pink za bršljan. Vosak za sveće takodje je u potpunosti dobijen od prirodnih sastojaka.

Uz to, 11 mirisa dolazi i u staklenim posudama koje podsećaju na LOEWE-ove 001 EDP-ove, iako ovdje odgovaraju odabiru boja svakog pojedinog mirisa - na primer, živahnoj zelenoj boji za Luscious Pea ili ružičastim drvenim tonovima za bobice kleke. Mali detalji daju luksuzan osećaj, uključujući emajlirani keramički čep i pamučnu etiketu, koji pružaju suptilne organske teksture, što ovu kolekciju čini da je ponosno držimo izloženom u našoj kući.

LOEWE kućni mirisi mogu se kupiti po ceni od 34-520 američkih dolara, od 3. septembra 2020.

Povezane objave
  1. 10 mirisnih sveća koje će obasjati tvoje proleće 10 mirisnih sveća koje će obasjati tvoje proleće
  2. Kristalni dezodorans - prirodna opcija za smanjenje telesnih mirisa Kristalni dezodorans - prirodna opcija za smanjenje telesnih mirisa
  3. Magična kapsula LOEWE x My neighbour Totoro Magična kapsula LOEWE x My neighbour Totoro
  4. Osvežite vašu kolekciju parfema uz ove nove parfeme Osvežite vašu kolekciju parfema uz ove nove parfeme
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top