cover citati

Louis Vuitton sarađuje sa šest umetnika na kolekciji Articapucines

facebook-share twitter-share pinterest-share

Louis Vuitton sarađuje sa šest umetnika na kolekciji Articapucines

Za treći deo svog umetničkog partnerstva, luksuzna dizajnerska kuća Louis Vuitton predstavila je nove dizajne svoje hvaljene torbe Capucines napravljene u saradnji sa šest savremenih umetnika.

Kao deo tekuće kolekcije Articapucines u kući, Louis Vuitton je zatražio od međunarodnih umetnika, Gregora Hildebrandta, Donne Huanca, Huang Yuxinga, Vik Muniz, Paole Pivi i Zeng Fanzhi, da transformišu prazno platno torbe kako bi predstavljali njihov stil. Svaku torbu izrađuju majstori u ateljeima brenda, a Louis Vuitton ima za cilj da istakne i sopstveno zanatstvo i kreativnost umetnika.

louis vuitton capucines

photo: louis vuitton

U dosadašnjim saradnjama, ova luksuzna kuća radila je sa širokim spektrom umetnika poput Zhao Zhao-a, Urs Fischer-a, Henri Tailor-a i Liu Wei-a na dizajnu ograničenog izdanja. Kolekcija sada sadrži ukupno 18 torbi, a marka je u izdanju navela: „Svaka torba oličava beskrajnu posvećenost kuće zanatu, istovremeno potvrđujući Kapucine kao vrhunski izraz vanvremenske elegancije Louisa Vuittona.

Sve torbe u trećoj kolekciji Articapucines biće dostupne od kraja oktobra, sa ograničenjem od 200 za svaku.

Povezane objave
  1. ST MARTINS SCHOOL - Fabrika modnih čuda ST MARTINS SCHOOL - Fabrika modnih čuda
  2. Psihologija i moda: Ko želite da budete? Psihologija i moda: Ko želite da budete?
  3. IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA
  4. MOHITO – nova klasika MOHITO – nova klasika
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top