Ada Mall

Magična kapsula LOEWE x My neighbour Totoro

facebook-share twitter-share pinterest-share

Magična kapsula LOEWE x My neighbour Totoro

Više od tri decenije, uzbudljivi animirani filmovi Studija Ghibli privlače gledaoce u magično živopisan univerzum naseljen duboko introspektivnim likovima Hayao Miyazakija. Jedna od najprepoznatljivijih kreacija legendarnog režisera je titularni duh iz filma My neighbour Totoro, džinovski zec koji postaje prijatelj sa dve mlade sestre koje beže od mračne stvarnosti njihove hospitalizovane majke. U bujnom japanskom selu sreću druge prijateljske duhove drveća kao što su džinovska mačka u obliku autobusa i praškasti susuwatari. Ne samo da je My neighbour Totoro jedan od nejvećih Miyazakijevih dostignuća, već ovaj nagrađivani film budi čistu nostalgiju i begstvo u svet bajke podjednako i za decu i za odrasle.

loewe totoro

photo: LOEWE

Sada će ljubitelji Studio Ghibli imati priliku da nose svoje omiljene likove na nizu kožnih dodataka, torbi, majica, dukseva i džempera kompanije Loewe. Španska modna kuća udružila je snage sa Miyazakijem da kreativno pokrene kapsula kolekciju inspirisanu Totorom. 

loewe totoro

photo: LOEWE

"Trenutno postoji prirodna čežnja za osećanjima", rekao je u izjavi Jonathan Anderson, kreativni direktor Loewe-a. Vrsta utehe koja dodiruje podjednako i dete i odraslu osobi, nalazi se upravo u filmu My neighbour Totoro. Svako ko ga je video ne može ga zaboraviti. "

Anderson opisuje My Neighbour Totoro kao otelotvorenje zanata u obliku animiranog filma. „Veza između Loewe-a i Studija Ghibli je ta međusobna ljubav prema zanatu i zanatskim tehnikama, izražena na našim jezicima“, nastavlja on. „Zatim međusobna povezanost sa prirodom i osećaj trajnog izuma. Značaj prirode za čovečanstvo svima je na umu u ovim teškim vremenima. Pronalaženje načina života u harmoniji sa životnom sredinom je zajednička potraga. Film je oda očuvanju takve harmonije, otkrivene na najčarobniji način. "

„Poruka je poruka o sanjarskoj vedrini i praktičnoj kreativnosti. Biti ujedinjen sa prirodom i sopstvenim unutrašnjim detetom - što je posebno važno trenutno i, mislim da će uvek biti“, zaključio je Anderson.

COVER izdvaja omiljene komade ove čarobne kolekcije.

loewe totoro

photo: LOEWE

loewe totoro

photo: LOEWE

loewe totoro

photo: LOEWE

loewe totoro

photo: LOEWE

loewe totoro

photo: LOEWE

Povezane objave
  1. LEVI’S®️ & HELLO KITTY®️ stigla u Srbiju LEVI’S®️ & HELLO KITTY®️ stigla u Srbiju
  2. H&M saradnja sa britanskim brendom DESMOND & DEMPSEY H&M saradnja sa britanskim brendom DESMOND & DEMPSEY
  3. Šašava družina u novoj kapsuli brenda Tommy Hilfiger (VIDEO) Šašava družina u novoj kapsuli brenda Tommy Hilfiger (VIDEO)
  4. LOEWE mirisi za kuću i sveće inspirisane povrtnjakom LOEWE mirisi za kuću i sveće inspirisane povrtnjakom
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top