Ada Mall

Mala švedska kuhinja Rachel Khoo

facebook-share twitter-share pinterest-share

Mala švedska kuhinja Rachel Khoo

Rachel je britanska kuvarica poznata po svojoj knjizi "Mala pariska kuhinja". Sada živi u Švedskoj i uskoro će objaviti svoju novu knjigu "Mala švedska kuhinja" u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Australiji, Novom Zelandu, Južnoj Africi, Indiji, Švedskoj itd..

RACHEL KHOOPhoto: PROMO / PR

TV emisija Mala pariska kuhinja emitovana je na velikim tržištima, kao što su Velika Britanija (kanal za hranu / BBC), SAD (kanal za kuvanje) i Australija (SBS), a program je videla publika u Kanadi, Japanu, Kini, Tajvanu, Brazilu, Bugarskoj , Izraelu, Rusiji, Italiji, Malti, Monaku, Filipinima, Švajcarskoj, Austriji, Nemačkoj, Danskoj, Finskoj, Norveškoj, Maleziji, Tajlandu.

RACHEL KHOOPhoto: PROMO / PR

Mala kuhinja iz snova švedske Stuge je srce gde se odvija sve kuvanje. Mesto na koje se možemo vratiti nakon svakog „izlazaka“. Rachel moderno priprema švedsku hranu koja se povezuje sa njenim šarmantnim pričama, duhovitim anegdotama i promatranom perspektivom - uvijek za kućnog kuvara. Pratimo Rachel po Švedskoj dok se sreće sa jedinstvenim lokalnim proizvođačima, njenim omiljenim švedskim kuvarima, i obilazi prodavnice i restorane sa jedinstvenim uživanjem u švedskom zanatstvu.

RACHEL KHOOPhoto: PROMO / PR

Domaća publika će show moći da gleda na kanalu 24kitchen od 26. februara 2020.

 

 

 

Povezane objave
  1. MAGNUM za 21. vek MAGNUM za 21. vek
  2. Džejms Martin: Velika britanska avantura Džejms Martin: Velika britanska avantura
  3. Gradske pekare: Pol Holivud Gradske pekare: Pol Holivud
  4. ROB LOWE i LIV TYLER u novoj hit seriji 911: TEXAS ROB LOWE i LIV TYLER u novoj hit seriji 911: TEXAS
To Top