cover citati

Måneskin glavne zvezde #GucciAria kampanje kojom brend slavi 100. rođendan

facebook-share twitter-share pinterest-share

Måneskin glavne zvezde #GucciAria kampanje kojom brend slavi 100. rođendan

Oni su pobednička grupa Evrovizije poznata po svom jedinstvenom preokretu u modi, koji često dolazi sa pikantnim seksualnim začinima. Maneskin svoj pun potencijal prikazuje za Gucci - najpopularniji luksuzni brend na svetu - u svojoj novoj kampanji #GucciAria.


Pišući na Instagramu, slavni brend je napisao da je kampanja namijenjena „hvatanju revolucionarnog i radosnog zamaha erosa kao kreativne snage koja stoji iza savremenih slika“.

 

Pažljivo su birali reči. Reč eros - koja bez sumnje potiče od Erosa, grčkog boga ljubavi i seksa - odnosi se na tu silu koja to dvoje spaja. Ljubitelji starozavetne knjige „Pesma nad Solomonom“ zapamtiće da se tu reč koristi za prikaz čulne intimnosti i fizičke ljubavi između muža i žene. Italijanski rokeri - koji brišu granice kao pojedinci i kao članovi benda - svojim duhom otvorenosti i tolerancije povukli su eros u 2021. godinu, razbijajući očekivanja seksualnosti i pola.


Čuveno su rekli da njihova pesma „I Wanna Be Your Slave“ govori o istraživanju svih aspekata seksualnosti - šta ste i šta biste potencijalno mogli biti. U Roterdamu su nam rekli da uživaju u nošenju odeće koja briše rodne stereotipe i koja zaista može biti bez pola.


Dve Guccijeve promo fotografije su bujne i luksuzne, prikazujući bend u svom sjaju visoke mode. U jednom vidimo Viktoriju i Tomasa na četiri noge. Thomas nosi uske kožne pantalone i blago savija leđa dok nosi crni pojas - predmet koji se često povezuje sa seksualnim fetišom i suzdržanošću.

 

U međuvremenu, Damiano, frontomen benda, - u velikim crvenim nijansama - sedi u fotelji sa nečim što izgleda kao beli paun. I on i Victoria hvale se crnim resama na rukama, dajući im životinjsku privlačnost koja slavi i majstorstvo u Kući Gucci, ali i sposobnost ovih zvezda da se povežu sa svojim telesnim čežnjama.

Povezane objave
  1. Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Gucci Bloom Ambrosia di Fiori
  2. Parfemi u koje se zaljubljujete na prvi ‘’špric’’ Parfemi u koje se zaljubljujete na prvi ‘’špric’’
  3. Gucci predstavlja kapsulu u saradnji s franšizom Doraemon Gucci predstavlja kapsulu u saradnji s franšizom Doraemon
  4. Najnovije GUCCI patike za samo 12 dolara? Najnovije GUCCI patike za samo 12 dolara?
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top