coverfitness

Mango lansira novu activewear kolekciju

facebook-share twitter-share pinterest-share

Mango lansira novu activewear kolekciju

Kroz svoju novu kampanju The Wellbeing Community, brend se povezuje sa svojom zajednicom kako bi podelio svoja fitnes i wellness iskustva.

Mango lansira Active, kapsula kolekciju udobne odeće za bavljenje raznim sportskim disciplinama vezanim za fizičko i mentalno blagostanje, poput joge, plesa, meditacije ili pilatesa, između ostalog. Kolekcija Active sadrži sve vrste sportske odeće, uključujući helanke, šortseve, topove, crop-top majice dugih rukava, bodije, dukseve i kombinezone u različitim bojama i dizajnu. Takođe uključuje korisne dodatke za vežbanje, kao što su torba za joga prostirke, pojasevi za novac, patike, torbe i čarape.

mango activewear

photo: Mango

Pod sloganom The Wellbeing Community, Mango predstavlja kampanju pokreta koja promoviše vrednost zajednice i veze između njenih članova jačajući veze zajedništva, u cilju poboljšanja njihovog fizičkog i mentalnog blagostanja. Zato što - zajedno smo bolji.

Za ovo pokretanje i tokom narednih meseci biće održana serija predavanja uživo i razgovora na Mangovoj Instagram stranici, koji će pokrivati različite discipline i teme sa zajedničkom temom: blagostanje.

mango activewear

photo: Mango

Neki od vodećih svetskih studija joge i meditacije podeliće svoja znanja sa celokupnom zajednicom Mango. Iz Madrida, Fernanda de La Puente, osnivač Asanagroove-a i stručnjak za Javamukti, održaće nastavu kombinujući ples i jogu. Jork, osnivač studija Ski Ting, Chloe Keraghan, održaće čas joge.Na kraju, osnivačica pariškog studija Tihhi, Clotilde Chaumet, održaće predavanje na Sound Bath-u, koje kombinuje meditaciju i opuštanje kroz eksperimentisanje sa muzičkim zvucima.

Biće održana i dva razgovora uživo koje će voditi Mango Girl Iasmin Sevell, stručnjak za tehnike meditacije i opuštanja, a iz Londona će o meditaciji i sličnim aktivnostima razgovarati sa emotivnim trenerom Samorom iz Los Angelesa i Heather Illeston iz Kalifornije, osnivačicom popularnog studija Yoga for bad people, sa kojom će razgovarati o wellnessu.

Povezane objave
  1. Fitness guru - TRACY ANDERSON Fitness guru - TRACY ANDERSON
  2. NOVI PRAVCI – SVETLI PRIMERI NOVI PRAVCI – SVETLI PRIMERI
  3. 5 načina da ubrzate metabolizam 5 načina da ubrzate metabolizam
  4. 9 Kristala koje morate imati na vašem radnom stolu 9 Kristala koje morate imati na vašem radnom stolu
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top