coverfitness

Milano street style u belom

facebook-share twitter-share pinterest-share

Milano street style u belom

Svi pomalo patimo za ulicama Milana i uličnom  modom sa detaljima koje samo tamo možete videti. Jednostavno, italijanke žive taj dolce vita na ulicama, a mi, inspirisani tom večnom lepotom, rado kopiramo.

U COVER-u smo izabrali nekoliko outfita koje delimo sa vama, a u pitanju su komadi u beloj boji, dok moćni detalji čine veliku razliku i skreću pažnju na osobu koja ih nosi.

milan street fashion

photo: web

Trend su odela i mantili sa zanimljivim printom ili porukama, minijaturni top-ovi ispod sakoa, torbe koje oplemenjujete ručkama koje su obmotane maramom, ili jednostavno služe kao ključan detalj outfita.

milan street fashion

photo: web

Kako je prolećna sezona idealna za naočare, predlažemo velike okvire i obavezan brending, kao upečatljiv detalj. Iako se prolećna sezona čini šarena, puna boja, za nas je bela boja uvek nezaobilazna, a ako i vas inspiriše, potražite čistu lepotu u primerima sa Milanskih ulica.. Ne zaboravite i bele cipele, patike i minimalan nakit.

milan street fashion

photo: web

Povezane objave
  1.  Bele košulje i jeans su naši favoriti, a bela haljina-košulja naš IT komad sezone Bele košulje i jeans su naši favoriti, a bela haljina-košulja naš IT komad sezone
  2. Beretke su ponovo u modi Beretke su ponovo u modi
  3. Hope Macaulay - moda izmedju jave i sna Hope Macaulay - moda izmedju jave i sna
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top