Ada Mall

Modna inspiracija - Biciklistička moda poznatih žena

facebook-share twitter-share pinterest-share

Modna inspiracija - Biciklistička moda poznatih žena

U zdravom telu zdrav duh deviza je koje su se mnogi setili u vreme pandemije koronavirusa. Izbegavanje masovnih okupljanja, fensi mesta, i blejanja u prazno postalo je globalni trend.

U potrazi za zdravim razumom mnogi su pribegli davno zaboravljenim izletima u prirodi ili vožnji bicikla uz čiju pomoć ponovo otkrivaju zanimljive i atraktivne sakrivene džepove i urbanim sredinama ili lepote divljih, nepristupačnih terena.

Karlie Kloss cycling

Photo: Karlie Kloss, Profimedia

Bicikl je postao fenomen mnogih poznatih ličnosti sa one strane Atlantika, pa je pedaliranje postalo omiljena letnja disciplina. Odeća koja prati ovakve aktivnosti podjednako je važan element ove slagalice. Među celebrity damama koje su rešile da obrnu koji krug na dvotočkašu ne bi li održale svoje vitke figure našle su se Karlie Kloss, Kelly Bensimon, Jennifer Lopez, Mel B, Pippa Middleton, Emily Ratajkowski i druge.

 Bai Ling cycling

Photo: Bai Ling, Profimedia

Ukoliko tražite zanimaciju koja će preostale letnje dane učiniti za nijansu uzbudljivijim vožnja biciklom na Adi Ciganiliji ili na stazi u Košutnjaku je naša najtoplija preporuka. Ako živite van Beograda, sigurni smo da u vašem gradu ili mestu postoji slična staza na kojoj ćete lako demonstrirati svoje biciklističko umeće.

Jennifer Lopez cycling

Photo: Jennifer Lopez, Profimedia

Povezane objave
  1. Celebrity hotelski apartmani Celebrity hotelski apartmani
  2. Dženifer Lopez u petoj deceniji fatalnija no ikad Dženifer Lopez u petoj deceniji fatalnija no ikad
  3. Dženifer Lopez izbacila novi parfem PROMISE Dženifer Lopez izbacila novi parfem PROMISE
  4. J-LO i AROD predstavili novu kolekciju naočara J-LO i AROD predstavili novu kolekciju naočara
To Top