Ada Mall

Modni aduti Donatelle Versace za jesen 2021.

facebook-share twitter-share pinterest-share

Modni aduti Donatelle Versace za jesen 2021.

Glumice, supermodeli i pop zvezde zahvaljujući rodonačelniku brenda odavno su postale deo porodice Versace. Njihove kampanje su bile nezamislive bez protagonista sa A liste, a uredno su popunjavali prve redove na modnim revijama. Donatella Versace dovoljno dobro zna kako iskoristiti snagu slave kako bi prenela svoju poruku. Kao i mnogima, pandemija je mnogima pobrkala lončiće. Ono što je imala na umu za jesenju pretkolekciju, nisu superzvezde koje obično otelotvoruju visokooktanski glamur brenda.

versace fw 2021

photo: VERSACE

Kolekcija je bila usmerena na odevanje šireg spektra ljudi različitih osobina i karaktera. Versace je ovde stvari održavao jednostavnijima i čistijima; nakon energičnog izleta za proleće, bogatog bojama. Snimljene na oštro beloj pozadini, fotografije lookbooka nagovestile su kohezivan, pojednostavljen pristup i za mušku i za žensku kolekciju. Iako su siluete odisale snažnom i asertivnom privlačnošću - skrojena široka ramena, precizne, ali senzualne konture, snažne proporcije - činilo se da njihov dizajn naglašava pažljiviji fokus na udobnost. Printovi su smanjeni, a samo je motiv Barocco-flage izgledao blistavo; paleta boja bila je smirenija, fokusirana na crnu i karamel s dosta sjaja; a upotreba logotipa bila je odlučnije suzdržanija. Pojedinačni su predmeti izgledali smart i nosivo, a zadržali su neizostavan dašak penušavog Versace glamura.

versace fw 2021

photo: VERSACE

versace fw 2021

photo: VERSACE

Povezane objave
  1. ST MARTINS SCHOOL - Fabrika modnih čuda ST MARTINS SCHOOL - Fabrika modnih čuda
  2. Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019 Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019
  3. Sa piste na crveni tepih Sa piste na crveni tepih
  4. Psihologija i moda: Ko želite da budete? Psihologija i moda: Ko želite da budete?
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top