Modni forum FM42 po drugi put u Beogradu

facebook-share twitter-share pinterest-share

Modni forum FM42 po drugi put u Beogradu

Hotel Zepter na Terazijama nedavno je okupio učesnike drugog po redu FM42 Foruma. Ovaj inspirativni događaj bavi se temama koje su od bitnog značaja za razvoj modnih dizajnera. I ovog puta u centru pažnje bio je deo sa Duškom Jovanić, piscem i novinarkom u tandemu sa modnom novinarkom Jelenom Soldatović, koje su skrenule pažnju na bitnost i samu ulogu mode, načine za dolaženje do pravih informacija u moru dostupnog sadržaja kada je sve vezano prvashodno za estetiku vizuelnog sadržaja. Kao i o tome koji su trikovi za privlačenje prave, organske publike na Instagramu, najsuperijornijoj poslovnoj platformi današnjice.

Photo: Duška Jovanić

Pravo osveženje su bile uspešna PR menadzerka Saša Simović i Dr. Katarina Melzer - CEO Equliberty  koje su govorile  o motivaciji, izazovima, i kreiranju balansa koji je važan u svim segmentima života.

CEO Perspectives Software Solutions kompanije Dražen Tomić, pokazao nam je aktuelne primere podrške It-a, kako doći do pravih informacija vezanih za izradu sajtova, onlineshopa, same modne vizuelne prezentacije, njihovim servisima Cardurl.com kao i 3dwiggle i koliko je zapravo povezan IT sa modnom industrijom kroz digitalni pristup. Neki od komentara učesnika panela bili su da je ovo zaista bio "IT bez magle" .

Svoj put do uspeha ispričao nam je i Eyck Zimmer proslavljeni šef kuhinje, dobitnik prestižne Micheline zvezdice kao i mnogih svetskih priznanja, koji radi kao šef u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela Square Nine.

Čuli smo i razvojni put uspešne kreatorke parfema Ipseity Parfums, Dušanke Rodić.

Ipseity Perfumes je prvi srpski i regionalni brend, proizvođač ne-komercijalnih, tzv. niche parfema. U Ipseity Perfumes asortimanu su koncentrovane parfemske esencije vrhunskog kvaliteta, sa misijom - podizanje svesti o jedinstvenim talentima (ipseity-ima). Svako poseduje svoj Ipseity, a parfemi koji svojim kvalitetom, koncentracijom i dizajnom pomažu da mirišemo drugačije, podstiču nas da se zapitamo i setimo po čemu smo mi to zaista drugačiji i posebni. Glumica Milica Milša podelila je svoje iskustvo sa učesnicima u vezi Ipseity Perfumes i Sisters Code Atelier.

Učesnici panela imali su prilike da probaju Merz Spezial, maske za lice, Isla dražeje kao i mirisne note Ipseity parfumes.

Organizatorke FM42 Foruma Bojana i Vladana Veljković, novo druženje zakazuju za proleće.

Prijatelji Foruma: Hotel Zepter, Perspectives Software Solutions, Merz Spezial, Ipeseity Perfumes, Equiliberty i Journey One Zurich.

To Top