cover citati

Must have beauty proizvodi koji su dobri za okolinu i vaš novčanik

facebook-share twitter-share pinterest-share

Must have beauty proizvodi koji su dobri za okolinu i vaš novčanik

Kozmetički proizvodi su zabavni, ali stvaraju višak otpada. Možda ste na gornju policu dodali neke održivije brendove (možda napravljene od PCR plastike), ali da li ste znali da možete kupiti kozmetičke proizvode koji se mogu ponovo puniti? Sve više marki ulazi u ovaj ekološki trend jer, iskreno, majka priroda moli za to.

Sada možete kupiti bilo koju vrstu kozmetike ili predmeta za ličnu negu u pakovanju koje se može puniti. Beautycounter je nedavno otkrila svoj šik dezodorans koji se može puniti, Charlotte Tilbury ima ruževe za višekratnu upotrebu, a čak možete kupiti i dezinfekciono sredstvo za ruke koje se može puniti (jer to uskoro neće nestati). I da, postoji čak i maskara za ponovno punjenje!


U nastavku pogledajte neke od naših omiljenih ekoloških proizvoda koji će pomoći Zemlji da se nasmeši svaki put kada refilujete - umesto da bacite drugu praznu ambalažu koja će završiti na deponiji.

 


1. Charlotte Tilbury Hot Lips Lipstick Refills

Jedan od najomiljenijih brendova kozmetike ulazi u voz nudeći bauty proizvode koji se mogu puniti. Hot Lips 2 kolekciju možete kupiti u 11 nijansi.

Charlotte Tilbury Hot Lips Lipstick Refills

photo: Charlotte Tilbury Hot Lips Lipstick Refills

Hot Lips Refills $25.00


2. Beautycounter The Clean Deo

Jeste li ikada razmišljali o tome koliko ste dezodoransa izbacili u životu? Da, mnogo. Nadogradite svoju gornju policu sa ovim dezodoransom za ponovno punjenje iz Beautycounter -a, koji radi jednako dobro kao što izgleda. Dugotrajni deo dolazi u tri mirisa, bez aluminijuma i klizi kao san-bez uvida u bele tragove na odeći. 

beautycounter

photo: beautycounter

 

The Clean Deo $28

  

3. Billion Dollar Beauty Kit

Billion Dollar Beauty je napravila revoluciju u industriji šminke dopuštajući vam da potpuno prilagodite svoju paletu bojama koje će odgovarati samo vama. A kad nestanu, možete jednostavno umetnuti magnetno punjenje. Nemaju viška plastike, pa je mnogo bolje nego kupiti potpuno novu paletu. 

Billion Dollar Beauty Kit

photo: Billion Dollar Beauty Kit

Natural Beauty Box $41.89


4. Re.fil Beauty Balm

Ne samo da se ovaj melem može ponovo napuniti, već će i zbog toga što je balzam za sve, uštedeti i prostor na polici! Koristite ga na svemu, od zanoktica do laktova, i naravno usana. Napravljen od hranljive mešavine prirodnih ulja i hijaluronske kiseline, ovaj čudesni balzam može da se uhvati u koštac sa bilo kojim ispucanim područjem. 

Re.fil Beauty Balm

photo: Re.fil Beauty Balm

Re.fil Beauty Balm $12


5. Kjaer Lengthening Mascara

Da, čak i maskara za ponovno punjenje postoji! Kjaer pravi talase u ekološki prihvatljivom svetu lepote, a možete kupiti i sve od rumenila do proizvoda za usne. Prvo ćete želeti da kupite ceo komplet, a zatim svako punjenje košta 24 USD. 

kjaer

photo: kjaer

Lengthening Mascara $24 

Povezane objave
  1. Rešite se upotrebe plastičnih slamčica Rešite se upotrebe plastičnih slamčica
  2. Prva papirna pivska boca na svetu Prva papirna pivska boca na svetu
  3. Da li GEN Z ubija beauty industriju? Da li GEN Z ubija beauty industriju?
  4. Električni auto kojem ne treba punjenje Električni auto kojem ne treba punjenje
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top