cover citati

Najbolja detoks odmarališta koja treba posetiti u 2022.

facebook-share twitter-share pinterest-share

Najbolja detoks odmarališta koja treba posetiti u 2022.

Bez obzira da li ste imali period preteranog uživanja ili želite da živite zdravijim životnim stilom 2022. posezanjem za detoksikacijom može biti upravo ono što vam je lekar naredio. Od čišćenja naše ishrane do čak i prestanka pušenja – mnogi od nas imaju najbolje namere, ali ponekad ne uspevaju da ostvare svoje ciljeve zdravog života kod kuće. Ovde se razlikuje prilagođeni odmor za detoksikaciju – to je sveobuhvatno resetovanje vašeg uma i tela, čišćenje vašeg sistema i poboljšanje životnog stila. Između meditativnih vežbi, uravnotežene ishrane i spa tretmana, od limfne drenaže do hidroterapije, sigurno ćete se osećati lakšim, svetlijim i punim energije. COVER izdvaja detoks odmarališta koja će biti na top listu neizbežnih wellness stanica u 2022. godini.

Tajland: Sveobuhvatno detoks podmlađivanje u Kamalaji

Kamalajino odmaralište za detoksikaciju je pametna i sveobuhvatna opcija zasnovana na istraživanju za one koji žele vidljive rezultate u holističkom i životno hranljivom okruženju. Kombinujući biljne lekove i prirodne terapije, od masaže vitalnim esencijalnim uljem do limfne drenaže, isprati ćete sve neželjene toksine iz svog tela i naći ćete svoj um očišćen do stanja umirujućeg mira. Pored obroka za detoksikaciju, uživajte u svakodnevnim časovima joge ili kružnom treningu ako želite da pojačate toplotu pre nego što se opustite u parnoj pećini ili zaronite u bazen. Završite svoj boravak znajući da ste poboljšali svoje zdravlje na svim nivoima sa savršenim vellness odmorom na Tajlandu.

Tajland: Sveobuhvatno detoks podmlađivanje u Kamalaji

Photo: Promo

St Lucia: Detoks na BodyHoliday

Banje i detoksikacija idu ruku pod ruku, ciljani tretmani kao što su obloge za telo čiste i hidriraju kožu, dok umirujuće masaže bistre um – pa zašto ne biste krenuli na luksuzni spa odmor koji će pozitivno uticati i na telo i na dušu? BodyHoliday ima pristup detoksikaciji od 360 stepeni preplićući drevne istočnjačke i moderne zapadnjačke terapije u rasponu od infracrvenih objekata do ajurvedskih masaža. Sveobuhvatni wellness centar obećava konsultacije o ishrani i načinu života, lokalnu kuhinju, dnevne spa tretmane i lični trening. Istražite ronjenje u plavim vodama ili pešačenje po bajkovitom karipskom pejzažu, čak možete imati i čas tenisa, probati mačevanje i uživati u muzici uživo. Vratite se kući detoksirani, opušteni i sa novom perspektivom vašeg zdravlja.

St Lucia: Detoks na BodyHoliday

Photo: Promo

Bali: Detoks na imanju COMO Shambhala

Pročistite svoj sistem u očaravajućoj Indoneziji na imanju COMO Shambhala, gde će vam personalizovani odmor detoksikacije, smešten među bujnim krošnjama džungle, garantovano učiniti da se osećate obnovljeno. Spa odmor na Baliju ima veliku korist od drevnih veza ostrva sa wellnessom i ajurvedom koje su uključene u svaki aspekt vašeg boravka, od tretmana do obroka i dalje.

Uronite u pozitivno i isceljujuće iskustvo uz wellness konsultacije kako biste osigurali boravak po meri, obroke bogate hranljivim materijama i dnevne tretmane od masaža do hidroterapije. Iskoristite najbolje od ovog okruženja iz snova uz šetnje po pirinčanim poljima, penjanje po stenama i svakodnevne časove pilatesa. Ne zaboravimo vaš besplatni poklon set losiona za telo i ulja i usluge ličnog asistenta – ovde ćete zaboraviti definiciju brige!

Bali: Detoks na imanju COMO Shambhala

Photo: Promo

Italija: Detoksikacija u Lefay Resort & SPA Lago di Garda

Lefay je povukao detoksikaciju u drugu dimenziju, bićete inspirisani da unapredite svoj zdrav način života i ponovo otkrijete svoju radost života na ovom isceljujućem odmoru! Konsultacije stručnjaka za dobrobit i profesionalaca garantuju najpersonalizovanije iskustvo. Gledajte na zadivljujuće jezero Garda sa pogledom na planinu kao pozadinom za razne prepoznatljive tretmane detoksikacije, od obloga od blata do rituala čišćenja lica, uz svakodnevne časove Ki Gong-a i meridijana istezanja. Lefay je posvećen tome da se osećate najbolje kroz istraživanje i znanje, od testa netolerancije do povećanja vaše energije pomoću specifičnih refleksoloških tretmana, kako bi obezbedio dugovečnost vašeg putovanja tako što će vas naučiti kako da nastavite da čistite svoje telo kod kuće.

Italija: Detoksikacija u Lefay Resort & SPA Lago di Garda

Photo: Promo

Španija: Optimalni i intenzibni spa u SHA Wellness klinici

Detoksikacija se već dugo koristi kao deo tretmana za mršavljenje kako bismo očistili naše sisteme od nakupljenih toksina, masti i zagađivača da bi nesmetano i sa entuzijazmom pritisnuli dugme za resetovanje! Trenuci sa izuzetno popularnih plaža Kosta Blanke je SHA Wellness klinici, belo na belo utočište usredsređeno na najbolje tretmane vođene napretkom zapadne medicine. Zakoračite u čist, makrobiotički način ishrane sa personalizovanim dijetama koje su ključne za detoksikaciju, što će samo po sebi učiniti čuda za vaše telo i živost. Kombinujte ovo sa limfnom drenažom, masažom za izbacivanje toksina, pa čak i sesijama krioterapije, uz svakodnevne aktivnosti uključujući šetnje i časove kuvanja. Ovo iskustvo koje vam menja život će vam dati trenutne vidljive rezultate i savršeno vas postaviti da trijumfujete svoje dugoročne ciljeve znanjem, motivacijom i verom u sebe!

Španija: Optimalni i intenzibni spa u SHA Wellness klinici

Photo: Promo

Povezane objave
  1. Celebrity hotelski apartmani Celebrity hotelski apartmani
  2. Najskuplji kruzeri današnjice Najskuplji kruzeri današnjice
  3. Čokoladna banja Čokoladna banja
  4. Caudalie – vinska banja Caudalie – vinska banja
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top