cover citati

Najlepše planinske kuće na AirBnB-u

facebook-share twitter-share pinterest-share

Najlepše planinske kuće na AirBnB-u

Najlepše planinske kuće na Airbnb su spoj modernog luksuza i planinskog šarma. Bez obzira da li tražite prostranu kolibu za smeštaj grupe ili kolibu na krošnjama drveća sa pogledom na jezero za romantičan odmor, ovaj poznati servis je uz vas. COVER.RS je odabrao svoje favorite, koje bismo rado razmotrili da su globalne okolnosti za putovanja van granica Srbije povoljnije.


Luksuzna kućica na jezeru sa sopstvenim dokom

Pozovite svoje prijatelje na grupno putovanje i ostanite u ovoj vili sa šest spavaćih soba, besprekorno stilizovanoj koja se nalazi na jezeru Big Bear. Imanje ima sopstveno pristanište za čamce, Tesla punjač, kajake, bicikle, ognjište, hidromasažnu kadu i ležaljku na otvorenom. Na imanju postoji i privatna staza na kojoj se možete sanjkati do mile volje kada dođe zima. 

$1,475 AT AIRBNB

airbnb luksuzna kuca

photo: airbnbSkandinavijom inspirisano utočište

Visoki plafoni, prostrani prozori i upečatljiva crno-bela paleta enterijera daju ovoj jednosobnoj kabini uzvišeni osećaj. Dvospratna, skandinavski inspirisana kuća je prostrana, sa raširenom dnevnom sobom i velikom terasom. Izađite napolje i pogledi vredni Instagrama pozdravljaju vas u svakom pravcu.

$250 AT AIRBNB

airbnb luksuzna kuca

photo: airbnbPet-friendly koliba u obliku slova A

Ova jednosobna kabina u obliku slova A je odlično mesto za vlasnike kućnih ljubimaca. Ne samo da primaju kućne ljubimce, već i ne naplaćuju dodatnu naknadu—a imanje je čak ograđeno ogradom tako da se vaše krznene bebe mogu igrati napolju bez da morate da brinete da će pobeći sa imanja. Sam prostor je idiličan, sa udobnim kaminom, visećim fenjerima i kožnim i drvenim nameštajem koji celoj kabini daju savremenost i rustičnu atmosferu. 

$158 AT AIRBNB

airbnb luksuzne kuca

photo: airbnbElegantan dom pored Big Bear Village-a

Ova elegantna kabina sa dve spavaće sobe je savremeni san. Dnevna soba, koja ima zidove od dasaka i moderan nameštaj iz srednjeg veka, otvara se u kuhinju sa dovoljno prostora za radnu površinu i podzemnim pločama. Tu je i orman za igre i terasa sa prekrasnim pogledom na šumu. Šarmantni prostor nalazi se na pešačkoj udaljenosti od obale jezera, planinarskih staza i sela Big Bear. Selo ima šarmantan trg pun restorana, barova, kafića i neobičnih prodavnica koje možete istražiti.

$246 AT AIRBNB (STARTING PRICE)

airbnb luksuzne kuce

photo: airbnb

 


Chic planinski smeštaj

Ovaj Airbnb Big Bear Lake sa tri spavaće sobe više liči na otmen hotel, sa raskošnim nameštajem i elegantnim izborom dizajna. Naći ćete sofisticirana umetnička dela, kao i tamne drvene podove i zidove od cigle. Vlasnička spavaća soba ima čak i svoj odvojeni dnevni boravak i kamin. Tu je i veliko dvorište sa ložištem, roštiljem, ležaljkama i ležaljkama. 

$327 AT AIRBNB

airbnb luksuzne kuce

photo: airbnb

 

Povezane objave
  1. Prespavajte u Barbikinoj vili Prespavajte u Barbikinoj vili
  2. Izdaje se ukleta HARRY POTTER kuća Izdaje se ukleta HARRY POTTER kuća
  3. Grand Resort Bad Ragaz – sigurno utočište za sva vaša čula Grand Resort Bad Ragaz – sigurno utočište za sva vaša čula
  4. Najbolje 3 brvnare na airbnb ovog leta Najbolje 3 brvnare na airbnb ovog leta
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top