coverfitness

Najskuplji kruzeri današnjice

facebook-share twitter-share pinterest-share

Najskuplji kruzeri današnjice

Mnoge kompanije koje se bave pružanjem usluga ljubiteljima atraktivnih krstarenja došle su na ideju da svojim klijentima ponude luksuzna putovanja po cenama od kojih će vam se zavrteti u glavi.

Pokretni High-tech biznis centri, wireless internet, ploveći spa centri, teretane, restorani sa internacionalnom kuhinjom su samo deo ponude ali i sve većih zahteva putnika sa milionskim računima u bankama. Medju četiri najskupljih kruzera se ubrajaju imena kao što su Silversea, Crystal, Seabourn, Regent Seven Seas.


Silversea

Smatra se ultimativnim luksuznim krstarenjem. Čine ga velelepni apartmani sa pogledom na okean i slobodu tipičnu za all-inclusive lifestyle. Beskompromisna vrhunska usluga, izvanredni gurmanski specijaliteti, inspirisani Relais & Châteaux, intimni prostori za one koji nisu preterano druželjubivi na ovakvim putovanjima. Na svakoj od fascinantnih destinacija, ovo skupo krstarenje obezbedjuje pristup ekskluzivnim istraživanjima. Silversea nudi odličan loyalty program i brigu o uvaženim gostima. Cena ovog zadovoljstva je 700 dolara dnevno po osobi.
Crystal

Krstarenjem Crystalom vam nudi uzvišenu udobnost, zadovoljstvo, izuzetnu ljubaznost i savršeno upečatljivo putovanje. Ovaj kruzer je proglašen za “Najbolji i najveći kruzer na svetu” u „Travel + Leisure“ magazinu deset godina za redom. Glamurozni Crystal Spa, predstavlja salon uredjen po feng šui principima, Caesars Palace i Sea Casino. Putovanje ovim kruzerom vas košta oko 2,350 dolara.
Seabourn

Turisti i turistička industrija ga smatraju jednim od retkih luksuznih kruzera koji konstantno dobija visoke ocene i nagrade. Seabourn više doživljavaju kao intimni privatni klub sa maksimumom od 208 osoba (uključujući i članove posade), gde njegovi članovi mogu da uživaju na skupocenim otvorenim palubama, izazovnim okupljalištima. Vaše je samo da uživate u pažnji posade i lepotama Tihog okeana, Južnog kineskog mora, Bengalskog zaliva, Crvenog mora, ali i Mediterana i Atlantika. Najpristupačnije putovanje ovim kruzerom košta oko 2,200 dolara.
Regent Seven Seas

Nenadmašan kruzer po nivou svoje epikurejske extravaganze. Preskupo krstarenje predstavlja prefinjeno i suptilno iskustvo začinjeno finim vinima, pivom, neograničenim ekskurzijama i obilascima obala u preko 300 luka na svih sedam kontinenata u koje pristaje. Posebna poslastica je Canyon Ranch SpaClub. Luksuzni apartman na ovom kruzeru će vas koštati „tričavih“ 10,000 dolara.


Povezane objave
  1. Celebrity hotelski apartmani Celebrity hotelski apartmani
  2. Beograd u očima svetskih travel blogera Beograd u očima svetskih travel blogera
  3. Rafting - krotitelji nemirnih voda Rafting - krotitelji nemirnih voda
  4. Putuj kao supermodel Jelena Ivanović Putuj kao supermodel Jelena Ivanović
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top