Ada Mall

Neka nova realnost – hotel bez zidova

facebook-share twitter-share pinterest-share

Neka nova realnost – hotel bez zidova

Za avanturiste koji od života uvek traže više i trude se da žive neku drugu realnost trenutno ne postoji luđa i originalnija ideja kako da osmislite svoj odmor. Približite se prirodi i luksuzu zahvaljujući nesvakidašnjem hotelu bez zidova u kojem noćenje košta samo EUR 122 - a u cenu je uračunata i usluga batlera. Zero Real Estate, smešten u izolovanom delu švajcarskih Alpa, predstavlja kompleks hotelskih apartmana koji nemaju zidove ili prozore i leže u planinskom pejzažu. Konceptualni umetnici, Frank i Patrik Riklin, zajedno sa stručnjakom za hotele, Danielom Charbonnier-om, kreirali su Zero Real Estate koji uključuje tri hotelska apartmana i sve je smešteno u planinama.

 

Zero Real Estate hotel

photo: profimedia

Suite Burst ima pogled na dolinu Toggenburg, a Schvendi Suite nalazi se iznad blistavog jezera Schvendisee, dok je Stump Suite smešten među drevnim drvećem i u neposrednoj blizini hotela i saune. U cenu su uključeni poklon dobrodošlice, korpa za doručak, turističke takse, parkiranje, bezalkoholna pića i lični batler.

 

Zero Real Estate hotel

photo: profimedia

Apartmani su opremljeni bračnim krevetom i visokokvalitetnim madracem, kao i lampama, ekranima protiv insekata, dodatnim pokrivačima, stanicom za napajanje pametnih telefona i suncobranima. Ako je vreme loše, ne treba da brinete jer je uvek na raspolaganju impresivna alternativna prava soba.

Povezane objave
  1. Celebrity hotelski apartmani Celebrity hotelski apartmani
  2. Najskuplji kruzeri današnjice Najskuplji kruzeri današnjice
  3. Rafting - krotitelji nemirnih voda Rafting - krotitelji nemirnih voda
  4. Krupajsko vrelo – maldivski tirkiz u sred Homolja Krupajsko vrelo – maldivski tirkiz u sred Homolja
To Top