Ada Mall

NIKE Air Max 90 iznenađenje za Dan Zaljubljenih

facebook-share twitter-share pinterest-share

NIKE Air Max 90 iznenađenje za Dan Zaljubljenih

Za sve one koji traže poklon za dragu osobu, kao i svake godine, NIKE nudi brojne popuste, ali i limitirane modele patika. Air Max 90 „Valentine's Day“, patike ispunjene srcima i razigranim porukama skrivenim na gornjem delu patike, savršen su izbor za poklon.

air max 90 valentines

photo: promo

Patike su obložene belom kožom koja čini osnovni sloj, te ružičastim detaljima koji predstavljaju akcente nadahnute srcem. Upravo ti akcenti i jesu u centru pažnje kada je ovaj limitirani proizvod u pitanju. Crvenim tonom obeležen je Swoosh znak, kao i detalji na jeziku. Na samom jeziku dešava se upravo ono što je iznenadjenje i čar ovog specijalnog izdanja - mogućnost otvaranja i zatvaranja tajne poruke inspirisane Danom Zaljubljenih. Na levom jeziku ispisana je poruka „ME + AM90 = TRUE LOVE“, a na desnoj nozi „AM90 4EVER“. 

nike air max 90 valentines

photo: promo


Povezane objave
  1. 10 predloga za novogodišnji poklon 10 predloga za novogodišnji poklon
  2. Robot s kojim deca uče i razvijaju veštine ponašanja Robot s kojim deca uče i razvijaju veštine ponašanja
  3. Ikea pokućstvo u službi dečije igre i zabave Ikea pokućstvo u službi dečije igre i zabave
  4. 101 kalifornijske VSCO devojke 101 kalifornijske VSCO devojke
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top