Ada Mall

Nova petodnevna detoksikacija Gwyneth Paltrow zahteva samokontrolu

facebook-share twitter-share pinterest-share

Nova petodnevna detoksikacija Gwyneth Paltrow zahteva samokontrolu

Holivudska zvezda i lifestyle guru, Gwyneth Paltrow, je nedavno objavila godišnji Goop Detox na svojoj web stranici za život, petodnevno čišćenje koje treba da vam pomogne da pritisnete taster za resetovanje nakon predtojećih slava i praznika ispunjenim cugom, bogatim predjelima prepunim ugljenih hidrata i beskrajnim poslasticama, i samo gledajući listu onoga što ne možete jesti dovoljno je da vas baci u žešći bedak. Sve su to stvari koje se obično izdvajaju u većini programa za ishranu, ali nakon pregleda liste koju je objavio portal Goop lako je odmah se zapitati šta tačno možete jesti - i koliko kupovine, opskurnog bodovanja, ocenjivanja, ali i novca je uključeno u ostvarivanje ovog plana obroka.

Kofein, alkohol, gluten, super biljke (AKA paradajz, patlidžan, krompir, paprika i čili papričica), dodani šećeri, biljna ulja, prerađeni puter i ulja su sve van opticaja, kao i crveno meso, soja, mlečni proizvodi, školjke i kukuruz. Jaja su dozvoljena s vremena na vreme, samo da bi obezbedila dodatni protein.

To eliminiše mnoge večere, doručak u pokretu i zaboravljate da naručite nešto za jelo - osim ako se radi o rimskoj salati sa poširanom ili grilovanom piletinom (sve dok piletina nije bila kuvana u biljnom ili prerađenom ulju) i nedeljano povrće. Srećom, stranica takođe nudi potpunu listu onoga što treba jesti, zajedno sa receptima, i kaže da uz jedno veliko putovanje u kupovinu i obrok za pripremu obroka u nedelju možete da se pobrinete za veći deo posla kako biste proveli nedelju dana. Uključite se sredinom nedelje u proteine i biće vam dobro do petka.

Uprkos složenoj listi onoga što ne možete imati, sami recepti su prilično prizemni. Da, morate sami napraviti pileći bujon, ali njega ćete koristiti tokom nedelje dok kuvate.


Doručak

Napravljena supa od jaja (da, preporučuje se za doručak!) i zobene pahuljice od jabuka i cimeta provešće vas kroz duga jutra bez kafe, zajedno s GP-jevim Warming Morning Latteom, "pikantnim napitkom" koji će vam dati sve informacije o sastojcima za koje verovatno nikada niste čuli: astragalus, reishi i tocos, sve iz kompanije koja se zove Sun Potion, firmee specijalizirane za "transformacijsku hranu". Tri sastojka trebalo bi da čine sve što vam omogućuje da levitirate: kada se kombinuju, ojačaće vaš imunološki sistem, ublažiti stres, učiniti da vaša koža sija, detoksikovati vaše telo i zaštititi vas od slobodnih radikala i "drugih stresora iz okoline“.


Grickalilce

Domaće granola štanglice, koje sadrže mešavinu sirovih orašastih plodova, valjanog ovsa i začina, trebalo bi da pomognu u obuzdavanju poriva za slatkišima bez odlazaka na automat u 3 popodne.


Ručkovi i večere

Paltrow pametno radi kako bi napravila dim sum bez glutena: Koristi listove kupusa kao omote. Oni su u planu obroka, zajedno sa povrćem salata sa piletinom, nicoise salatom, miso slatkim krompirom, wrapovima od slatkog krompira, Ćuretinom i slatkim krompirom čili, tajlandski prženi pirinač, sočivo sa lososom i radič na žaru, i šolje zelene salate Laarb.


Mnoga jela pozivaju na mlevenu piletinu od tamnog mesa, koju je teško pronaći ako ne živite u blizini nekog fast fooda.

Povezane objave
  1. Gwyneth Paltrow prodaje sveću koja miriše na njenu vaginu za 67 evra (VIDEO) Gwyneth Paltrow prodaje sveću koja miriše na njenu vaginu za 67 evra (VIDEO)
  2. 7 esencijalnih ulja za muškarce 7 esencijalnih ulja za muškarce
  3. Sofijini izvori, energetski detoks dostupan na Fruškoj Gori Sofijini izvori, energetski detoks dostupan na Fruškoj Gori
  4. J-Wellness J-Wellness
To Top