Ada Mall

Novi Muzej iluzija ‘DAZZLES’ Pariz

facebook-share twitter-share pinterest-share

Novi Muzej iluzija ‘DAZZLES’ Pariz

Pazite na ono što vidite, istina je negde drugde!

Posle Njujorka, Šangaja i Dubaija, Musee de L'Illusion se otvorio u Parizu, u srcu Rue Saint-Denis, sa brojnim iznenađenjima. Kažu da treba držati oči širom otvorenim!

NE BAŠ PRIJATNO PREDSTAVLJANJE

Da li je ovo stvarno pravougaonik? Je li ovaj sprat ravan ili ja dobro ne vidim? Da li je taj odraz zaista moj? U Musee de L'Illusion sva pitanja koja sebi možete postaviti, a posebno ono što vidite, biće na testu. Ova kuća iluzija nudi čak 70 neobičnih halucinirajućih iskustava kroz igrački i edukativni kurs od 360 ° na dva nivoa: uranjajuće sobe, nesigurnost gde ste, igre nagađanja, zagonetke, hologrami. Sve za vašu igru!

A da bi se posetiocima pomoglo da stvarno razumeju, svaka enigma se rešava naučnim objašnjenjima u samo nekoliko koraka. Izvan rekreativnog aspekta, svrha ovog krajnje neobičnog mesta je tačno odrediti granice mozga, jer koliko god čudesna bila, naša unutrašnja mašina sadrži mnogo propusta. I to se zaista dokazuje, jer svi upadaju u zamku koju ne mogu baš lako rešiti.

AKTIVNO UČEŠĆE U NEČEM DO SADA NEDOŽIVLJENOM

Ovde ste predmet eksperimenata. Otkrijte radosti sveta naopačke, u preokrenutoj sobi. Pređite od veličine džinovskog do onog liliputanca u sobi Alberta Amesa. Otkrijte svoje klonove u beskonačnoj sobi zahvaljujući brojnim ogledalima ili testirajte svoju otpornost na vrtoglavicu i gubitak ravnoteže prolazeći kroz Vortex tunel, koji se koristi za obuku pilota i astronauta.

POSETE VOĐENE OD STRANE PROFESIONALACA

Le Musee de L'Illusion planira organizovati vođene posete i učešće u ekspertskim animacijama. Mađioničari i naučnici će se suprotstaviti svoja gledišta, iluzije vam više neće biti tajne.

Otvoreno svaki dan od 10 do 20 sati. Kasne noćne posete do 22 sata, četvrtkom, petkom i subotom.

Ulaznica iznosi 18 €

 

Povezane objave
  1. Ana Stanić - Pariz je moj drugi dom Ana Stanić - Pariz je moj drugi dom
  2. Teddy devojke kao jesenja inspiracija za DIOR Teddy devojke kao jesenja inspiracija za DIOR
  3. Restoranski vodič kroz Pariz Restoranski vodič kroz Pariz
  4. Viseći vrtovi Pariza u spektakularnom mostu Viseći vrtovi Pariza u spektakularnom mostu
To Top