Ada Mall

Novi triler Harlana Kobena - Dečak iz šume

facebook-share twitter-share pinterest-share

Novi triler Harlana Kobena - Dečak iz šume

 „Dečak iz šume“ je novi roman majstora napetosti Harlana Kobena. Svaki put kada pomislite da je već napisao savršen roman, on vas iznenadi. Koben je napustio urbana predgrađa o kojima toliko voli da piše i dao ovoj priči prostor da se rasplamsa.

Vajld je bio divlje dete kada su ga pre trideset godina pronašli u šumi. Ničega se nije sećao o svojoj porodici i još uvek ne zna ništa o svom poreklu.

Sada je ponovo nestalo jedno dete – Naomi Pajn. Niko osim novinarke Hester Krimstin ne shvata ozbiljnost situacije. Ona će zamoliti Vajlda da upotrebi sposobnosti koje je stekao živeći sam u šumi i pomogne joj da pronađe devojčicu. Vajld pristaje, ali da bi pronašao Naomi moraće da se vrati u zajednicu kojoj nikada nije pripadao, na mesto gde su moćnici zaštićeni čak i kada njihove tajne ugrožavaju milione života. Tajne koje Vajld mora razotkriti…

Dobitnik nagrada Edgar, Šejmus i Entoni, Harlan Koben je autor bestselera, među kojima su „Šuma“, „Obećaj mi“, „Nevin“, „Jedan jedini pogled“, „Samo jedna prilika“, „Nestao zauvek“ i „Nikom ni reči“, prodatih u više od 75 miliona primeraka širom sveta. Po njegovim romanima se snimaju filmovi i TV serije. Posetite www.HarlanCoben.com.

Povezane objave
  1. Roman Mirjane Bobić Mojsilović Roman Mirjane Bobić Mojsilović "Ono sve što znaš o meni"
  2. Izuzetan priručnik za roditelje Izuzetan priručnik za roditelje "Dete me izaziva"
To Top