Ada Mall

Objavljen novi trejler za nastavak serije „Seks i grad“

facebook-share twitter-share pinterest-share

Objavljen novi trejler za nastavak serije „Seks i grad“

Kultna tv serija „Seks i grad“ dobija nastavak na HBO Max, potvrdio je Variety. Novo poglavlje naslovljeno je „I upravo tako ...“, a u njemu će glumiti Sarah Jessica Parker, Cinthia Nikon i Kristin Davis. Kim Cattrall, koja je u originalnoj seriji glumila Samanthu Jones, se ne vraća. Parker, Nixon i Davis takođe će biti izvršni producenti, zajedno sa Michael Patrick Kingom.

Novi nastavci će pratiti Carrie Bradshaw (Parker), Charlotte York (Davis) i Mirandu Hobbes (Nixon) dok se kreću kroz ljubav i prijateljstvo u pedesetim godinama. Serija će se sastojati od 10 polusatnih epizoda, a trebalo bi da počne sa snimanjem u Njujorku krajem proleća. Parker, Davis i Nikon su podelile lepe vesti na Instagramu u nedelju kratkim najavama.

 

Video je kombinacija snimaka sa ulica Njujorka i računarskog ekrana, na kojem se zajedno uz Džesikin glas iz offa ispisuju fraze „I baš tako ...“ i „Priča se nastavlja ...“.


Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top