cover citati

Održan treći po redu FM42 Forum

facebook-share twitter-share pinterest-share

Održan treći po redu FM42 Forum

U prelepoj bašti hotela Zepter na Terazijama, održan je treći po redu FM42 Forum .Ovaj inspirativni događaj bavi se temama koje su od bitnog značaja za razvoj modnih dizajnera. Ove godine organizaciji Foruma se pridružio Fashion Beauty Rush magazin.

Moderatori panela su bile urednice FashionMag42 i Fashion Beauty Rush magazina, Vladana Veljković i Aleksandra Apelić.

Forum je počeo izlaganjem Duške Jovanić, piscem i novinarkom na temu " Moda pre kovida i danas". Potom je Mima Madžarac, modna dizajnerka, pričala o opstanku brenda i proizvodnje na tržištu usled pandemije Covida 19, a ujedno je i najavila novu modnu kolekciju, koju će prikazati u novembru. Forum je završen predavanjem dr Marijane Mionić Ebersold o  ključnim koracima ka inostranstvu I kako doći do pravih informacija. 

Održan treći po redu FM42 Forum

Photo: Aleksandra Apelic, Vladana Veljkovic i Duska Jovanic

Ispred Zepter International marketing tima, Aleksandra Petrović, predstavila je personalni prenosivi prečišćivač vazduha koji se nosi kao ogrlica, kao i Hyperlight naočare za sunce, koje štite od štetnog zračenja u zatvorenom prostoru. Ova dva revolucionarna aksesoara možete pronaći na www.zepter.rs.

Učesnici su imali priliku da razmene svoja iskustva i razgovaraju sa našim predavačima tokom formalnog dela i uz šoljicu kafe.

Radujemo se novom forumu koji zakazujemo za početak decembra na istom mestu. Za više informacija pratite nas na  IG @fashionmag42


Održan treći po redu FM42 Forum

Photo: Mima Madžarac, promo


Povezane objave
  1. Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković
  2. Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u
  3. TAP011 - veliki povratak TAP011 - veliki povratak
  4. DA LI OSEĆAŠ STRAH?! DA LI OSEĆAŠ STRAH?!
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top