coverfitness

(P)ostani fantastična uz Lisca Fantastic!

facebook-share twitter-share pinterest-share

(P)ostani fantastična uz Lisca Fantastic!

Opušteno, mladalački i razigrano. Donji veš koji spaja udobnost i trend lakoće. Jesenja kolekcija Lisca Cheek donosi omiljene prirodne materijale – donji veš od modala sa nostalgičnim printom jesenjeg lišća i mekane pidžame sa simpatičnim uzorcima. Svakako da ni jesenji trendovi ne mogu bez čipkastog donjeg veša, ovaj put u mladalačkoj kombinaciji sa žakardom. A kako sve više tražimo udobnost, sportski donji veš nije više samo obavezna oprema za vežbanje, nego moderan izbor za svaki dan – sa hit modelima u svežem ruhu. 

(P)ostani fantastična uz Lisca Fantastic!

Photo: Promo Lisca Cheek

Kolekcija Lisca Cheek osvaja toplim bojama, lakoćom, modernim krojevima i pravom merom romantike – za sanjare i trendsettere.

Bezvremena mladalačka kombinacija čipke i diskretnog karo uzorka, osmišljena je za večno mlade u srcu, koji preferiraju nostalgiju i udoban donji veš. Upoznajte novu liniju donjeg veša Lisca Fantastic, koju već možete pronaći u Lisca radnjama širom Srbije, kao i na online shop-u. U laganoj elegantno crnoj ili puder roza boji naglasite najlepše linije ženskog tela i napravite modnu revoluciju.

(P)ostani fantastična uz Lisca Fantastic!

Photo: Promo Lisca Cheek

Povezane objave
  1. Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković
  2. Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u
  3. TAP011 - veliki povratak TAP011 - veliki povratak
  4. DA LI OSEĆAŠ STRAH?! DA LI OSEĆAŠ STRAH?!
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top