coverfitness

Parfemi u koje se zaljubljujete na prvi ‘’špric’’

facebook-share twitter-share pinterest-share

Parfemi u koje se zaljubljujete na prvi ‘’špric’’

Kupovina parfema nije jednostavan posao ako ne znate šta volite, jer nas, ponekad, trenutno raspoloženje natera da kupimo miris koji nam kasnije ne prija.

Pa, kako odabrati najbolji parfem? Zvuči očigledno, ali uvek birajte note koje su se pokazale da vam prijaju, na primer, ako više volite lagan, svež miris, u obzir dolaze citrusni ili suptilni, cvetni mirisi. Savršen primer bi bio Lime Basil & Mandarin Cologne od Jo Malone iz Londona koji ima svežu esenciju limete i sočne mandarine.

Ako više volite nešto slađe, iskopirajte Rihannu i isprobajte jedan od njenih omiljenih mirisa - Kilian's Love Don't Be Shy, Eau de Parfum. Ispunjen je slatkim cvetnim notama narandžinog cveta i nerolija, u kombinaciji sa esencijom mošusa, vanile i karamele. Zvuči odlično, zar ne?

Ili, ako želite da ostavite trag za sobom, put bi bio oštar orijentalni ili miris bogat punoćom mirisa orijentalnih začina. Kultna ‘’crna orhideja’’ Tom Forda za žene ima nagoveštaje gorke čokolade, začina i vetivera.

Ima puno toga za odabir, ali smo vam mi predložili par koji baš prave razliku I pokreću, a opet su tako različiti. Isprobajte i nove note Prade, Jo Malone, Victoria's Secret (prihvatljiv budžet) ili Gucci.

 


COVER TIP

Dok čitate o našim predlozima za proleće, evo ih i neki saveti stručnjaka za mirise.

Thomas Dunckley nam pomaže u uobičajenim dilemama kod korišćenja parfema:

Kako da vaš parfem traje duže:

Ako je vaš parfem ispario do podneva, to bi moglo biti do sastojaka. „Nekim notama je potrebno duže vremena da se ispare sa kože, ali agrumi su laganiji i lakše nestaju“, objašnjava Duncklei. Ljubitelj ste svežih, letnjih mirisa? Namažite se preko njih odgovarajućim (po mogućstvu istom mirisnom linijom) losionima za telo kako biste ih ‘’zarobili’’ u kožu.


Najbolji način za čuvanje vašeg parfema:

Ako ga pravilno čuvate, parfem bi trebalo da traje duže. „Držite mirise na suvom I hladnom mestu podalje od sunčeve svetlosti“, savetuje Duncklei.


Kako pronaći miris koji vas i one koje opijate njima ostavlja bez daha:

Zaglavili ste u mirisnoj dilemi koji je parfem za vas najbolji? Duncklei nam daje dgovor. Web sajt ‘’Perfume Society’’ ima uslugu „Find A Fragrance“ gde ukucate miris koji volite a onda dobijete preporuku za mnoštvo novih na slične mirisne teme za isprobavanje.


Povezane objave
  1. Victoria’s Secret – kraj jedne ere Victoria’s Secret – kraj jedne ere
  2. Gucci Bloom Ambrosia di Fiori Gucci Bloom Ambrosia di Fiori
  3. Anna Ewers kao zrak sunca za Jil Sander (VIDEO) Anna Ewers kao zrak sunca za Jil Sander (VIDEO)
  4. Green Wood i Red Wood, novi mirisi od DSquared2 Green Wood i Red Wood, novi mirisi od DSquared2
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top