coverfitness

Parižanke otkrivaju tajnu kako da uživate u životu u knjizi "Starija, ali bolja, ali starija"

facebook-share twitter-share pinterest-share

Parižanke otkrivaju tajnu kako da uživate u životu u knjizi

Od autorki bestselera „Kako biti Parižanka gde god da si“ stiže nam knjiga za sve prijateljice.


Šta pametne, izuzetne Francuskinje u četrdesetim misle, osećaju i savetuju o životu, ljubavi i svemu ostalom?


Knjiga „Starija, ali bolja, ali starija“ namenjena je četrdesetogodišnjim i starijim ženama koje su zbunjene promenama koje su ih zadesile. Autorke duhovito, toplo i prisno pričaju o svojim iskustvima sa starenjem i daju pregršt korisnih, originalnih i zanimljivih saveta. Suština je da treba dostojanstveno da prihvatimo normalne biološke promene, i da ih okrenemo u sopstvenu korist i uživamo u njima.


Šarmantne Francuskinje se ne ustežu da pričaju o veoma intimnim stvarima kako bi naglasile da godine, kao i sve ostalo u životu, zavise od toga kako ih doživljavamo. Ulazak u petu deceniju nije razlog da se dame povuku od sveta, okače visoke potpetice o klin, zaborave na strast i romantiku, da postanu „tetke“. Naprotiv, iskustvo i mudrost koje smo stekle na trnovitom životnom putu konačno su nam pružili sve što nam je potrebno da zaista živimo ispunjenije. Samo nam nedostaje nekoliko šarmantnih pariskih caka da bismo se radovale svakom novom danu i dokazale drugima, a prvenstveno sebi, kako smo zapravo tek sad sofisticirane zavodnice.


„Starija, ali bolja, ali starija“ Karolin de Megre i Sofi Mas u prodaji je od petka 23. aprila u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Povezane objave
  1. Jedna nit - novi roman autorke bestselera Devojka sa bisernom minđušom Jedna nit - novi roman autorke bestselera Devojka sa bisernom minđušom
  2. Potresan roman o sudbini porodice Sigmunda Frojda Potresan roman o sudbini porodice Sigmunda Frojda
  3. Novi roman autorke Pedeset nijansi sive Novi roman autorke Pedeset nijansi sive
  4. Novi roman Lusinde Rajli Novi roman Lusinde Rajli "Anđeosko drvo"
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top