Ada Mall

Predstava 'Scene iz bračnog života' pobednik festivala Duodrame

facebook-share twitter-share pinterest-share

Predstava 'Scene iz bračnog života' pobednik festivala Duodrame

Na završnoj ceremoniji, sedmog po redu pozorišnog festivala Duodrame u Topoli na Oplencu, jednoglasnom odlikom žirija u čijem su sastavu bili Nebojša Bradić, Maša Mihailović i Aleksandar Milosavljević, predstava “Scene iz bračnog života” I. Bergmana u režiji Ane Tomović dobila je sve nagrade.

Nagrade za najbolju glumicu, glumca, režiju i nagrada publike za najbolju predstavu Festivala dobili su glumci Tamara Krcunović i Miloš Timotijević, rediteljka Ana Tomović i izvršni producent Ljubomir Dorontić.

Johan i Marijana su u braku 10 godina, žive udoban život, imaju dve ćerke i uspeh na profesionalnom i privatnom planu. Johan je profesor primenjene psihologije, a Marijana advokat za razvode. Njihova veza koja, spolja gledano, deluje idealno razbija se u paramparčad kada se Johan zaljubljuje u mladu Paolu.

Istoimena serija i film iz 1978. godine, jedno je od najomiljenijijih i najgledanijih Bergmanovih dela, gde on sa velikom iskrenošću govori o sebi i svom tridesetogodišnjem bračnom iskustvu. Ingmar Bergman je uticao na čitav svet svojim remek-delima iz oblasti filma, pozorišta i književnosti.

Predstavu “Scene iz bračnog života” možete pogledati u Beogradu 23.09. u Hotelu “Mona”na Dorćolu, ali i u sklopu ADA FEST-a na predivnoj terasi ADA MALL-a, u nedelju 27.09. od 19h.

To Top