cover citati

Prime Steakhouse u Budimpešti – luksuz za sva čula

facebook-share twitter-share pinterest-share

Prime Steakhouse u Budimpešti – luksuz za sva čula

Prime Steakhouse u Budimpešti ponosno ističe podatak da je osvojio nagradu za najbolji luksuzni restoran za ljubitelje najfinijih vrsta mesa u Mađarskoj na „World Luxury Restaurant Awards“ 2017. i 2018. čemu su jednoglasno kumovali gastro stručnjaci i javnost. Za ozbiljne ljubitelje odrezaka, Prime je obavezna destinacija. Moderan šik restoran nalazi se u srcu Budimpešte, jedan blok od bazilike Svetog Stefana. Elegantno okruženje idealno mesto za poslovnu ili romantičnu večeru, rođendan, godišnjicu.

prime steakhouse budimpesta

photo: promo

Iako je kvalitetan odrezak glavna atrakcija sa vrhunskim rezom USDA, Omahe, Creekstonea, Japanese Wagyu Filet Mignon, Rib-Eye, New York Strip, Tomahawk, Porterhouse, čuvena mađarska jela Gulaš, Foa Gras, kreativan izbor internacionalnih jela, Beluga kavijar, tartar od tunjevine, kao i riba, morski plodovi za ljubitelje bez odrezaka i asortiman izuzetnih dezerata upotpuniće primamljiv meni. Obogatite svoj ugođaj uz koktele sa potpisom iz bara sa potpunom uslugom ili bocu vina sa bogate liste starih i novih svetskih vina.

prime steakhouse budimpesta

photo: promo

Ugođaj još potpunijim čini neverovatan enterijer. Stakleni plafon visine 5 metara, bogate čokoladno-smeđe kožne garniture, kožne oplate, poludragi barski šank od oniksa i lusteri od crnog kristala Baccarat. U Prime Steakhouse-u ćete pronaći sve klasike, od francuske supe od luka, Cezar salate, kraljevskih kozica do poznatih mađarskih jela.

prime steakhouse budimpesta

photo: promo

Petočlana ekipa portala COVER.RS imala je priliku da nedavno poseti ovaj nestvarni ambijent i uveri se u kvalitet ponude i čari mesta koje je dve godine zaredom bilo ovenčano laskavom titulom Best Luxury Steakhouse u Mađarskoj.

Povezane objave
  1. GUY SAVOY – preobražaj namirnica uronjenih u istoriju i radost GUY SAVOY – preobražaj namirnica uronjenih u istoriju i radost
  2. TULUM 55 – kosmopolitski kutak u srcu Beograda TULUM 55 – kosmopolitski kutak u srcu Beograda
  3. Polo Lounge preuzima Dorchester London Rooftop Polo Lounge preuzima Dorchester London Rooftop
  4. Zašto su luksuzni brendovi počeli da otvaraju restorane? Zašto su luksuzni brendovi počeli da otvaraju restorane?
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top