coverfitness

Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković

facebook-share twitter-share pinterest-share

Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković

U sredu, 2. oktobra sa početkom u 18.00 u Akademiji 28 održaće se radionica-promocija nove knjige Margarite Milenković pod nazivom „Knjiga tvog srećnog života ✨Praktikum manifestacije čudesa“.

Da li ste nekad poželeli da pročitate knjigu svog srećnog života? A da li ste nekad poželeli da napišite takvu knjigu i da živite njen sadržaj? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, želimo vam dobrodošlicu na radionicu – promociju nove knjige-praktikuma Margarite Milenković za razvijanje umetnosti materijalizacije zamišljenog i stvaranja srećnih okolnosti života.

Na radionici vas očekuju:

  • Nova knjiga Margarite Milenković “Knjiga tvog srećnog života – praktikum manifestacije čudesa“;
  • Inicijacije u energije koje će biti vaši svetlosni instrumenti za razvoj i usavršavanje umeća kreiranja srećnog života: “Božanska Zahvalnost“ i “Vremeplov“;
  • “Tehnika dobijanja poručenog“.

Radionicu održava Reiki učitelj Margarita Milenković u trajanju od 90 minuta. U okviru radionice dobijate novu knjigu i skriptu za rad s energijom. Kotizacija za učešće je 2.000 dinara.

Autorski honorar od prodaje knjige u potpunosti je namenjen četvoročlanoj socijalno ugroženoj porodici Jovanović, s maloletnom decom.

MARGARITA MILENKOVIĆPhoto: PROMO/PR

 

Povezane objave
  1. Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u Žurka sa Sarom Jo u Ada Mall-u
  2. TAP011 - veliki povratak TAP011 - veliki povratak
  3. DA LI OSEĆAŠ STRAH?! DA LI OSEĆAŠ STRAH?!
  4. Journey One Fashion Night u Beogradu Journey One Fashion Night u Beogradu
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top