coverfitness

Putni aksesoar koji vam je potreban ovog leta, prema vašem horoskopskom znaku

facebook-share twitter-share pinterest-share

Putni aksesoar koji vam je potreban ovog leta, prema vašem horoskopskom znaku

Bez obzira da li odsedate u odmaralištu sa pet zvezdica na plažama ili krećete na duhovno putovanje planinareći, postoje određeni aksesoari za putovanje bez kojih vaš horoskopski znak jednostavno ne može da prođe. Neki preferiraju dodatke koji poboljšavaju njihovo iskustvo, dok drugima treba pomoć u navikavanju na prelazak. Većina jednostavno želi nešto što omogućava da dug i naporan let do odredišta postane mnogo podnošljiviji. Šta god da je, pobrinite se da bez nje ne napustite kuću.


Ovan: Prenosni Bluetooth zvučnik

Ovan treba da bude u mogućnosti da pokrene zabavu gde god da se nalazi. Bez obzira da li se izležavaju na plaži, istražuju bujnu šumu ili šetaju gradskim ulicama, nije važno. Ako im melodija padne na pamet, voleli bi da je mogu čuti na maksimum gde god da se nalaze.


Bik: Hitne užine za putovanja

Uvek zabrinut za svoje telesne potrebe, Bik bi imao velike koristi ako na palubi ima paket grickalica za hitne situacije. Ako im opcije sa hranom nisu po volji gde god da putuju, od velike je važnost da postoji užina koju će gricnuti kako bise brzinski vratili u normalu.


Blizanci: Prenosni punjač za telefon

Ako mislite da se putujući Blizanac odmara od provere svojih društvenih mreža i slanja poruka prijateljima kući, grešite. Zbog toga je posedovanje prenosnog telefonskog punjača apsolutna potreba za ovim komunikativnim vazdušnim znakom.


Rak: prenosni difuzor za aromaterapiju

Rak ima tendenciju da ga hvata nostalgija tokom putovanja. Prenosni difuzor esencijalnog ulja može učiniti njihov odmor mnogo ugodnijim. Imati poznate mirise koji osvežavaju i oplemenjuju prostor podsetiće ih da je sledeća najbolja stvar daleko od kuće.


Lav: Instant-film kamera

Uvek želeći da dokumentuje svoja putovanja, Lav bi obožavao da poseduje polaroid kameru kojom se zeza na odmoru. Mogućnost štampanja filmske fotografije odmah nakon snimanja čini njihovo putovanje mnogo monumentalnijim.


Devica: Organizator putničkog aksesoara

Devici je uvek stalo da stvari budu organizovane, pripremljene i detaljne. Zbog toga bi set kockica za pakovanje uveliko olakšao njihov ulazak dok ostavljaju svoju zonu udobnosti i prilagođavaju se novom okruženju. Tako je lako napraviti nered tokom putovanja, a Devica to radije ne bi.


Vaga: Putnički komplet za manikir

Vaga voli da stvari budu čiste, negovane i luksuzne. Slomljen ili oljušten nokat živcirao bi ih tokom svakog trenutka putovanja. Mogućnost otklanjanja problema onog trenutka kada se dogodi omogućava Vagi da se oseća prijatno, bez obzira gde se nalazile.


Škorpija: Putnički jastuk sa memorijskom penom

Ako Škorpiji nije prijatno, biće izuzetno mrzovoljni tokom celog putovanja. Imati jastuk od memorijske pene u koji će utonuti pospanu glavu dok krećete na dugo putovanje ili vožnju avionom, nesrećnu Škorpiju pretvara u srećnog putnika.


Strelac: Vodootporna futrola za telefon

Strelac je najveći putnik u čitavom zodijaku. Međutim, njihova divlja spontanost ponekad dolazi na štetu zdravog razuma dok su na odmoru. Zbog toga vodootporna futrola za telefon može biti spas za ovaj odvažni vatrogasni znak dok odmori maksimalno.


Jarac: GPS Tracker

Jarac je strateški, samodovoljan i pametan tokom putovanja. Ništa ne prepuštaju slučaju, čak ni aplikacija za navigaciju na telefonu. Sa legitimnim GPS tragačem na njihovom privesku za ključeve, ovaj zemljani znak se nikada neće izgubiti.


Vodolija: Jakna na preklop

Zaista nikad ne znate kada će zahladneti, reči su tipične za Vodoliju. Mogućnost da izvučete efikasnu, a istovremeno elegantnu  jaknu direktno iz tesno spakovane torbe omogućava Vodoliji da se oseća kao najinovativniji putnik koji postoji.

 

Ribe: Slušalice protiv buke

Ako Ribe ne mogu da sanjare, da li su zaista na odmoru? Imajući slušalice za poništavanje buke omogućava ovom vodenom znaku da pobegne od stvarnosti i uđe u svoj svet. Za njih je ovo raj.


 photo: refinery29

Povezane objave
  1. Najbolji načini samopomoći prema zodijaku Najbolji načini samopomoći prema zodijaku
  2. Astrološka mapa seksa Astrološka mapa seksa
  3. Vodič za biranje poklona prema horoskopskom znaku Vodič za biranje poklona prema horoskopskom znaku
  4. Wellness horoskop Wellness horoskop
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top