coverfitness

RODARTE SS21 kolekcija je pravi prolećni san

facebook-share twitter-share pinterest-share

RODARTE SS21 kolekcija je pravi prolećni san

Kada su Kate i Laura Mulleavi pokrenule Rodarte 2005. godine, njihova mašta držala ih je danonoćno unutra, ručno šiveći cvetne haljine dok su gledale filmove. Petnaest godina kasnije, dvostruke krize globalne zdravstvene pandemije i besni požari prisilili su sestre da se vrate u to stanje: kod kuće, zajedno, samo sa svojom kreativnošću da ih okupiraju. Iako je njihova kolekcija za proleće 2021. godine rođena iz istog kalifornijskog sestrinstva, konačni proizvodi vizuelno ne mogu biti različitiji. Nazovite proleće 2021. praktičnijom magijom.

rodarte ss21

photo: rodarte

Suočavajući se sa tako teškim vremenima, sestre ističu važnost stvaranja mode za ovaj slomljeni svet. „Sve što radimo odnosi se na fantaziju i snove, ali locirani smo u trenutku i deo smo onoga što se sada događa“, rekla je Kate. Ono što su stekli tokom decenije i po u poslu je čvrsto razumevanje kodova njihovih brendova: cvetovi, velovi i samo malo od slatkoće.

rodarte ss21

photo: rodarte

Ovom kolekcijom dokazali su sposobnost izrade korisne odeće koja ne ugrožava Rodarte DNK. Setovi pidžama, slipovi i ogrtači pojavljuju se u nežnim cvetnim printovima inspirisanim njihovim lokalnim vrtovima. Cvetna priča nastavlja se u haljinama iz 40-ih sa kojima su se igrale prošle sezone, sada opuštenog oblika s detaljima koji se pojavljuju u čipci. Svilene majice, trenerke i suknje nastavljaju ove motive. Keper pantalone u pastelnim nijansama plave i roze sadrže pažljivo uradjene detalji kao što su džepova u obliku srca i kristalnih dugmadi.

rodarte ss21

photo: rodarte

Sve je to preliveno svilenim cvetnim vencima koji uokviruju lica modela, ostavljajući im utisak vila, nimfi ​​ili drugih čarobnih šumskih duhova.

rodarte ss21

photo: rodarte

RODARTE SS21

photo: rodarte

Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top