Ada Mall

Sa piste na crveni tepih

facebook-share twitter-share pinterest-share

Sa piste na crveni tepih

Koliko puta se dogodilo da za trendove na modnim pistama prokomentarišete kako nikada neće zaživeti na ulici, ili makar na crvenim tepisima gde je izvesna doza ludosti i ekscentričnosti dobrodošla? Dame koje su protekle nedelje bile dovoljno hrabre i ponesu modele koji su nedavno osvanuli na modnim revijama su Jessica Biel i Cardi B.

JESSICA BIEL

Potražite kožu i brokat poput Jessice Biel u Louis Vuitton. Jessica Biel ozbiljno je istakla svoju fashion-forward figuru na premijeri u Limetownu, noseći model iz nove Louis Vuitton SS20 kolekcije. Uz brokatni cvetni top i kožnu suknju, to je u najmanju ruku riskantno elegantan kombinezon.

JESSICA BIELPhoto: PROFIMEDIA

CARDI B

Kopirajte Cardi B u kontrastnom blejzeru kompanije Sally LaPointe. Bilo da se radi o klasičnom crnom ili bezvremenskom komadu od tweeda, blazer je potpuni adut u garderobi svake žene. Dobijamo ozbiljnu inspiraciju za ovaj kontrastni blazer Sally LaPointe i mislimo da će ovakav stil osvežiti vašu garderobu za ovu sezonu. Cardi B nosila je ovaj model s odgovarajućim pantalonama i tirkiznim mrežastim topom, stvarajući zaista privlačan izgled koji sigurno ima da mami poglede.

CARDI B

Photo: PROFIMEDIA

Povezane objave
  1. Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019 Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019
  2. Meghan Markle - kraljica stila 2019. Meghan Markle - kraljica stila 2019.
  3. IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA
  4. MOHITO – nova klasika MOHITO – nova klasika
To Top