Ada Mall

Savršeni nokti u beloj ili neutralnoj boji

facebook-share twitter-share pinterest-share

Savršeni nokti u beloj ili neutralnoj boji

Ne morate posećivati salone da biste imali divne prirodne nokte. Neutralne nijanse postaju sve popularnije ovih dana uz boje koje su nežnije, pastelne i prozračne. Nošenje neutralnih lakova ima niz prednosti.


Čist beli lak za nokte je naš favorit, jer izgleda sveže i prozračno u letnim mesecima, a u zimskim elegantno. Beli nokti su savršeni za sve prilike, bilo za posao ili za noćni izlazak u klub. Toliko je poznatih ličnosti primećeno na crvenom tepihu ove godine kako nose  beli lak što ga je učinilo pravim stejtment-om.

 

beli nokti i lak za nokte

photo: web

Neutralni nokti savršeno se slažu sa bilo kojom odećom. Bez obzira da li imate neki poseban događaj kom prisustvujete ili običan dan na poslu, ne morate brinuti o tome da svoj manikir uklonite da bi odgovarao vašoj odeći. Ako želite da dodate zabavne detalje i malo umetnosti noktima poput kristala, simpatičnog dizajna ili akcenta druge boje, neutralna nijansa je savršeno ‘’platno’’ koje stvara šik izgled za finalni utisak.


Meki, breskvin neutralni lak za nokte momentalno odaje taj otmeni, sofisticirani izgled, čak i kada se ne trudite previše. Takvu praktičnu boju je dobro uvek imati pri ruci jer je možete nositi uz gotovo bilo šta. Ovo je savršena nijansa za bilo koji događaj, sezonu ili odmor, bez obzira da li je u pitanju ‘’casual’’ ili formalna prilika.

 

beli nokti i lak za nokte

photo: web

Lakiranje noktiju od kuće može biti jako zabavno, a da ne spominjemo uštede, zar ne? To je zabavan način da dodate malo boje svojim rukama i izgledate (i osećate se) negovano. Lako možete da ugradite i zabavne trendi kamenčiće koji izražavaju vaš jedinstveni stil. Ne samo da štedite novac negujući nokte od kuće, već i štedite svoje vreme, dok pobuđujete skrivenu kreativnost. Dakle, čak i ako niste veliki obožavalac svetlih boja na noktima, samo znajte da postoje doslovno hiljade nijansi koje će najbolje pristajati vašem stilu i ličnosti!


Kada birate savršenu prirodnu nijansu, sledite ove savete: Ako imate svetliji ton kože, potražite ružičasto ( više ‘’nude’’) lak i pokušajte da izbegnete bež. Ako imate kožu srednjeg tona, pokušajte da potražite bež ili ‘’nude’’ sa bež tonom. Tamniji tonovi kože treba da isprobavaju neutralne nijanse u pastelima ili sa šljokicama. Srećom, ‘’pink’’ nijanse uglavnom pristaju svakoj boji kože. Uvek malo eksperimentišite kako biste odredili idealnu nijansu za savršene ‘’prirodne’’ boje za vaše nokte.

Povezane objave
  1. Zašto izbegavati grickanje noktiju, naročito tokom pandemije? Zašto izbegavati grickanje noktiju, naročito tokom pandemije?
  2. Lepota tvojih ruku Lepota tvojih ruku
  3. Poigrajte se svojim noktima ove jeseni Poigrajte se svojim noktima ove jeseni
  4. 5 nail art ideja koje savršeno pristaju kratkim noktima 5 nail art ideja koje savršeno pristaju kratkim noktima
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top