Ada Mall

Scotch&Soda u prazničnoj kampanji "Celebrate creatively"

facebook-share twitter-share pinterest-share

Scotch&Soda u prazničnoj kampanji

Inspirisani umetnicima ranih 1900-ih, čiji bogati ateljei ideja preplavljuju kolekciju jesen/zima 2019 holandskog luxury casual brenda SCOTCH&SODA, godinu završavamo najkreativnijom klasom do sada. Od klasičnog baletskog igrača do sinth-pop vokala, oni donose neočekivane komade u prazničnoj kampanji. Sledite njihovo vodstvo. Uzmite svoje odevne komade iz njihove kreativne radionice - žakardi spojeni sa sportskim luksuznim džemperima, bogatim tkaninama s dekadentnim printevima - oni će kroz prazničnu groznicu ići savršeno, ruku pod ruku.

Plesač - Hannah de Klein

Krcko oraščić, Labudovo jezero, Uspavana lepotica – baletski klasici na najvećim svetskim scenama, teren je igračice Hannah de Klein. Članica Corlet de baleta u Holandskom nacionalnom baletu, Hannah se nikada nije plašila da istražuje inovativne projekte koji premoštavaju discipline baleta, filma i mode - maksimum koji donosi u oblačenju za zabave, maskirajući tradicionalne žakardove s elegantnim, atletskim oblicima.

 Photo: PROMO/PR

Muzičar - Jesse Nambyar

Koncentrišite se na muziku i ostatak će uslediti. To je prirodni poredak stvari prema Jesseju Nambiaru, koji proizvodi muziku pod imenom Nambyar. Ovaj soul muzičar instinktivno sledi svoj nagon za stvaranjem. Jedan od njih koji će marširati u sopstvenom ritmu, Jesse posebnu pažnju posvećuje pantalonama za praznike - u obliku duge u kombinaciji sa bogatim teksturama i detaljima.

Photo: PROMO/PR

Slikar - Aten Molly

Kada volite različite načine kreativnog izražavanja, to se pokazuje i u vašoj umetnosti. Aten Molli je slikar. I model. I muzičar. Nazvan po drevnom egipatskom faraonu Akhenatenu, ovaj poluhrvatski, polu-surinamski umetnik voli estetski ugodan izgled - kad obuče kombinezon od prevrnute kože. A kad se zabavlja: ​​ozbiljan tux i košulja bogata egzotičnim printovima.

Photo: PROMO/PR

Umetnica - Janine van Oene

S biografijom bogatom nizom nagrada i izložbi, čini se da hiper-fokus umetnice Janine van Oene dolazi iz drugog doba. Dani u ateljeu bez ikakvih smetnji su joj savršeno okruženje - apstraktni radovi kombiniraju slikanje s 3D efektima u velikim remek-delima.

 Photo: PROMO/PR

The provocateur - Maarten Nico

Kao i svi sjajni umetnici, i Maarten Nico svoj rad crpi iz proživljenih iskustava. I poput svih velikih umetnika, i njegova dela odzvanjaju izvan ličnog. Pogledajte njegovu izložbu 2018. godine Ghost Life koja je koristila njegov studio za krevete da kritikuje visoke najamnine u Amsterdamu. Krećući se između filma, zvuka i reči, ovaj umetnik otpadnik uvek radi stvari na svoj način. To pokazuje i njegov modni izbor iz kolekcije Scotch&Soda.

Photo: PROMO/PR 

Pevačica - Sofie Winterson

Uzmite nešto staro i učinite ga novim, predstavlja muzičku mantu Sofie Winterson. Pomaže to što ima izuzetne glasovne mogućnosti. I lice koje ide prirodno uz ono što stvara. Ali ono što je ona uložila da bi uspela da dođe na trenutne pozicije u Holandiji, njenoj domovini, je ono što je razlikuje. Ljubiteljka iskrivljenih klasika u pesmi i stilu, privija tradicionalnu baršunastu haljinu s topom u obliku tapiserije.

Photo: PROMO/PR

 

To Top