cover citati

Sephora lansira OTZI, K-Beauty kozmetiku za Gen Z

facebook-share twitter-share pinterest-share

Sephora lansira OTZI, K-Beauty kozmetiku za Gen Z

2020. je bila sjajna godina za fanatike nege kože. Od Rihannine dugo očekivane Fenti Skin do tinejdžerskih brendova poput Bubble, mi smo razmaženi za izbor. Predstojeći Sephorin OTZI, nova linija K-Beauty sa brendom lepote MBX, ranije poznatim kao Memebox, najnovije je izdanje za negu kože na našem radaru.

Davne 2018. godine Sephora je objavila uspešnu liniju šminke K-Beauty sa MBX zvanom Kaja i sada se kompanije ponovo udružuju. 16. decembra, taman na vreme za prazničnu kupovinu, MBX će objaviti svoju drugu Sephora saradnju u obliku OTZI (izgovara se oat-zee), linije za negu kože namenjene GEN-Z. Ime je razigrano preuređenje Hangula za korejsku reč 'uli', što u prevodu znači "mi" (ili, ponekad, "moje"). Prema Instagramu brenda, ime ističe njegovu želju da izgradi zajednicu za negu kože otvorenu za sve.

sephora otzi

photo: OTZI

Linija će se lansirati sa pet proizvoda u rasponu od 25 do 35 dolara, koji uključuju sredstvo za čišćenje šminke, serum za posvetljavanje, serum za obnavljanje površine, gel hidratantnu kremu i masku za tretman pora. OTZI nije previše delio šta će doći, ali zadirkivao je koje će sočne sastojke njegovi proizvodi sadržavati na društvenim mrežama. Ono što znamo je da gel hidratantna krema sadrži hidratantne sastojke poput hijaluronske kiseline, a bar jedan od seruma sadrži blistave sastojke poput ekstrakta bobica ginsenga i duda.

Kaže se da je novi brend ekološki svestan, kao i veganski, cruelty free i sertifikovan kao Clean at Sephora. Minimalistička pastelna ambalaža se reciklira i ponosno je rodno neutralna. „Mi stvaramo doping proizvode koji poništavaju sve stereotipe koje su drugi brendovi i društvene norme, trendovi ili mediji naučili“, napisao je brend na svom Instagramu. „Verujemo da nega kože nije samo zamišljena kao jednodimenzionalno iskustvo za određenu vrstu ljudi.“

OTZI će biti dostupan na Sephora.com od 16. decembra.

Povezane objave
  1. NEGA KOŽE - potraga za stvarnim NEGA KOŽE - potraga za stvarnim
  2. 5 pristupačnih beauty proizvoda za kojima lude poznati 5 pristupačnih beauty proizvoda za kojima lude poznati
  3. Da li GEN Z ubija beauty industriju? Da li GEN Z ubija beauty industriju?
  4. 8 kućnih lekova za čišćenje kože koji su prirodni i jeftini 8 kućnih lekova za čišćenje kože koji su prirodni i jeftini
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top