coverfitness

Šest retrogradnih planeta u junu

facebook-share twitter-share pinterest-share

Šest retrogradnih planeta u junu

Taman kad ste pomislili da kosmos šalje umirujuće poruke, jun donosi šest retrogradnih planeta… usred sezone pomračenja. Merkur („dobri“ stari baksuz se vratio), Venera, Jupiter, Saturn, Neptun i Pluton svi se okreću unazad ovog meseca. Sav ovaj nebeski haos navešće nas da preispitamo i revidiramo naše planove za budućnost i ponašamo se kao katalizatori promena. Ali za lični rast treba vremena, a ove planetarne zavrzlame pružiće nam emocionalne probleme. Evo ideje čemu možete da se radujete, zahvaljujući 6 retrogradnih planeta.

Retrogradni Merkur u raku

Komunikativni Merkur gubi se u emocijama tokom Retrogradne igre, donoseći duboka osećanja na površinu od 17. juna do 12. jula.

Život: Povratni udar Merkura u Rak donijeće mnoge potisnute emocije na površinu. Konačno ćete osloboditi ono što je zakopano

Ljubav: Koga voliš? Ova retrogradna linija omogućava vam da se fokusirate na to kako se osećate prema onima koji imaju mesto u vašem srcu.

Posao: Tokom ovih nedelja proveravate svoj osećaj sigurnosti - i profesionalnu i finansijsku.

Retrogradna Venera u blizancima

Planeta ljubavi, novca i društvenih normi, Venera je 13. maja započela retrogradnost i nastaviće do 25. juna.

Život: Dovodite u pitanje uloge koje igrate u društvu. Uvođenje promena u svetu važnije je nego ikad do sada. Vreme je da zauzmete stav.

Ljubav: Potresi i raskidi se dešavaju, zbog čega ćete se češkati po glavi prilikom traganja za odgovorima i preispitivanja prošlih romansi. Takođe, pripazite na poruke bivšeg.

Posao: Pohvale kojima ste se nadali mogu kasniti ili to jednostavno nije dovoljno. Govorite i uverite se da ste prepoznati.

Retrogradni Saturn u vodoliji

Voditelj zadatka Saturn procenjuje karmičke dužnosti i odgovornosti tokom svog Retrogradnog procesa koji je započeo 10. maja i traje do 29. septembra.

Život: Vreme je da se zasladite i povežete. Svi treba da preuzmemo odgovornost za greške u prošlosti u ovom trenutku.

Ljubav: Ovo je vreme za preispitivanje obveza. Jeste li srećni u postojećoj vezi? Želite li podići situaciju na viši nivo? Velike su šanse da je odgovor potvrdan.

Posao: Doživjećete igru moći na poslu - vreme je da definišete bolje granice i stvorite svoju ličnu profesionalnu viziju. Nema vremena za gubljenje.

Horoskop - retrogradni Merkur

Photo: Web

Retrogradni Jupiter u jarcu

Ekspanzivna planeta Jupiter počela je da se kreće retrogradno 14. maja i nastaviće do 12. septembra.

Život: Žudite za jasnoćom, zbog koje ćete pretražiti i nebo i zemlju da biste saznali istinu.

Ljubav: Optimistična vibracija omogućava vam da otvorite svoje srce - ali nastavite oprezno.

Posao: Ako ne volite ono što radite, možda ćete i dalje nagađati o karijeri.

Retrogradni Neptun u ribama

Iluzivni Neptun vraćaće se u nebeska prostranstva od 22. do 28. novembra.

Život: Stvarnost je teška - posebno kada se iluzije otklone i vi ste prisiljeni da ljude i situacije vidite onakvima kakve zaista jesu.

Ljubav: Učite šokantne istine o drugima. Držite uši i oči širom otvorene.

Posao: Možda želite da promenite smer svog profesionalnog cilja. Ono što ste nekad želeli više ne važi.

Retrogradni Pluton u jarcu

Od 25. aprila do 4. oktobra, transformativni Pluton donosi katarzične promene na naš način dok luta mesecima u kosmosu.

Život: Moraćete da se suočite sa „senkama“ tokom narednih nekoliko meseci. Kontrola nad vašim delom u situacijama biće teško - posebno kada mislite da ste u pravu.

Ljubav: Ljubomorne misli i borbe za moć trenutno mogu pojesti vaše misli. Ali moći ćete da razbijete svoje nesigurnosti, strahove i sumnje meditirajući.

Posao: Ko je gazda? Želeli biste da preuzmete vodstvo na radnom projektu, što bi moglo da učini da se drugi osećaju kao da koračate na prstima. Budite timski igrač.

Povezane objave
  1. Najbolji načini samopomoći prema zodijaku Najbolji načini samopomoći prema zodijaku
  2. Astrološka mapa seksa Astrološka mapa seksa
  3. Vodič za biranje poklona prema horoskopskom znaku Vodič za biranje poklona prema horoskopskom znaku
  4. Wellness horoskop Wellness horoskop
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top