Ada Mall

Spoj nespojivog - Jimmy Choo & Timberland lansirali kolekciju kanađanki

facebook-share twitter-share pinterest-share

Spoj nespojivog - Jimmy Choo & Timberland lansirali kolekciju kanađanki

Da ona stara narodna babe i žabe može da ima smisla, nedavno su potvrdila dva poznata modna brenda odvaživši se u nesvakidašnju kolaboraciju. Pripremite se za nešto potpuno novo. Taman kada ste pomislili da 2020. godina ne može postati bizarnija, Timberland i Jimmy Choo se pobrinuli da postanu „talk of the town“. Da li ste ikada pomislili da bi vaša aktivna odeća mogla da sadrži malo više sjaja? Možda bi vaše najbolje kanađanke mogle da glamuroznije no ikad? Pa, nova modna saradnja donosi upravo to.

timberland jimmy choo kanadjanke

photo: promo

Jimmy Choo i Timberland udružili su snage za novu kolekciju koja sadrži čizme za hodanje prekrivene blistavim kamenčićima. Nova paleta - koja je lansirana online u Velikoj Britaniji 9. septembra – sačinjena je od klasičniha Timberland čizama upgradeovane Jimmy Choo sjajem. Cena sitnica - 460 funti.

timberland jimmy choo kanadjanke

photo: promo

 

Možda je ono što ovu kolekciju čini zanimljivijom kontrast između radne, praktične, gležnjače Timberland i luksuznog brenda Jimmy Choo. Modni hibrid bez presedana. To je nešto što je kreativnu direktorku Sandru Choi privuklo projektu.

Povezane objave
  1. Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019 Kompletan vodič za najbolje trendove jeseni 2019
  2. Sa piste na crveni tepih Sa piste na crveni tepih
  3. IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA IGRAMO SE MODNIM TRENDOVIMA
  4. MOHITO – nova klasika MOHITO – nova klasika
To Top