coverfitness

Šta je energetska tehnika knjiga života - hronike akaši

facebook-share twitter-share pinterest-share

Šta je energetska tehnika knjiga života - hronike akaši

Hronike Akaši predstavljaju prošla, sadašnja i buduća znanja o svemu. U takozvanoj „Knjizi života“ opisan je svaki detalj života jedne duše. U trenutku kada Duša počinje da dobija svoje životno iskustvo, kao samostalno biće, stvara se energetsko polje koje sakuplja i čuva svaku misao, svaku reč, nameru, emociju, postupak, sve što Duša na bilo koji način čini…

Zapis svake Duše postaje dostupan kroz određenu frekvenciju, kao otisak prsta, koji je kodiran u energiji Svemira. Poznavanje tih zapisa i energetski rad s njima pomaže ljudima da napreduju, da se isceljuju, da prosperiraju i spoznaju Istinu.

Energija „Potok Hronika Akaši“ koja je u osnovi seminara Knjiga Života – Hronike Akaši namenjena je za pročišćenje Hronika u oblastima, mestima (pročišćenje i svetlosno menjanje zapisa Knjige života na tim stranicama) gde su se pojavili uslovi za patnju duše, za njen bol, muke i poteškoće. Tako više nećete biti ograničeni na karmičkom, životnom i energetskom nivou. Rad s ovom energijom oslobodiće vas besmislenih patnja, te ćete dobiti priliku da postanete slobodni, ovde i sada.

Pomoću ove energije biće pročišćeni zapisi, tj. sakupljena energetska ograničenja iz prošlih života koja se prikazuju kroz negativna i traumatična dešavanja u vašem životu, kroz negativne odnose, veze, kao i negativnu karmu. Fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno telo više se neće sjedinjavati s negativnim programima patnje, ograničenja i bolesti.

Karmičke veze, odnosi iz prošlih života, traume prošlih života (koje ostvaruju negativni uticaj na sadašnju sudbinu) kao i sva moguća buduća nepovoljna dešavanja, koja se nalaze u Liniji Vremena Akaši, biće pročišćena, te će najviši rezultati u radu na sebi i na svim pitanjima života postati mogući i biće prikazani kroz sve aspekte života. Za vreme rada s ovom energojom sva neopravdana karma biće završena zauvek.

Stare šeme razmišljanja i ponašanja, autodestruktivno ponašanje, sve negativne reakcije koje su postale navika biće očišćene redovnom primenom ove energije i nova Svetlost će konačno prodreti u vaše biće i u sve aspekte života, te će Božanski Poredak biti uspostavljen, a stvaralački način života, usklađen s Božanskim Izvorom, biće omogućen.


EFEKTI

 • Svetlosno menjanje „zapisa“ u „Knjizi života“ na „stranicama“ gde su se pojavili uslovi za patnju duše, za njen bol, muke i poteškoće. Na takav način više nećete biti ograničeni na karmičkom, životnom i energetskom nivou. Rad s ovom energijom oslobodiće vas besmislenih patnji, te ćete dobiti priliku da postanete slobodni ovde i sada;
 • Pomoću ove energije biće pročišćeni „zapisi“, tj. sakupljena energetska ograničenja iz prošlih života koja se sada prikazuju kroz negativna i traumatična dešavanja, kroz negativne odnose, veze i, generalno, negativnu karmu.
 • Fizičko, mentalno, emocionalno i duhovno telo više neće dolaziti u bliski, sjedinjujući kontakt s negativnim programima patnje, ograničenja i bolesti.
 • Negativne misli i emocije, koje često i nisu vaše i ne služe Višem Dobru, neće moći da vas zarobe i njihova destruktivna moć nad vama će biti završena.
 • Karmičke veze, odnosi iz prošlih života i traume prošlih života koje ostvaruju negativni uticaj na okolnosti sadašnjeg života biće pročišćeni tokom primene ovog potoka Svetlosti.
 • Postizanje najviših rezultata u radu na sebi i na svim pitanjima svog života sada postaje moguće. Rezultati će se videti u svim aspektima života.
 • Isceljenje autodestruktivnog ponašanja.
 • Ubrzanje Duhovnog rasta i usavršeno Duhovno rukovodstvo i upućivanje.
 • Zdravi odnosi u porodici, s prijateljima i voljenima.
 • Manifestacija želja srca.
 • Utvrđivanje i stabilizacija ponašanja koje je usklađeno s Višim Dobrom.
 • Oslobađanje od uticaja iz prošlosti.
 • Oslobađanje od štetnih navika i šema u razmišljanju i ponašanju.
 • Proširenje Duhovnih Darova.
 • Isceljivanje uticaja iz prošlih života i karmičkih uticaja.
 • Otklanjanje psihičke „prljavštine“ i spoljašnjih uticaja sličnog karaktera.
 • Neprestano narastajući osećaj jedinstva s Božanskim Izvorom.
 • Poboljšanje kvaliteta života i porast stabilizacije pozitivnih okolnosti života.
 • Povećanje nivoa ličnih vibracija.


Tekst: Reiki Master-Učitelj Margarita Milenković, više na reiki.rs 

Povezane objave
 1. Karmičke rane Karmičke rane
 2. Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković Promocija nove knjige Reiki učitelja Margarite Milenković
 3. Sve što treba da znate o Reikiju Sve što treba da znate o Reikiju
 4. Sofijini izvori, energetski detoks dostupan na Fruškoj Gori Sofijini izvori, energetski detoks dostupan na Fruškoj Gori
Kolačići
Cover.rs prikuplja Vaše lične podatke kako bismo Vas redovno obaveštavali o prodavnici, događajima i ponudama. Pogledajte našu Politiku privatnosti kako biste saznali više o zaštiti podnetih podataka i upravljanju istim.
To Top